Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Sıkıntı yok hocam, rahat olun. Bir probleme işaret değil. Zaten çok çok dikkat etmezseniz duymuyorsunuz bile. Güle güle kullanın cihazınızı. TUF serisi, muadil modellere göre daha sessiz bile çalışan bir seri zaten.
Yunus54
Uzman
Boştadan kastınız arka planda uygulama falan açıktır diye tahmin ediyorum, doğru mu?
Chrome açık.
RPM normal, ben de aynı laptopu kullanıyorum. Şu an 2700 RPM çalışıyor. Problem görünmüyor.
Yunus54
Uzman
Boştadan kastınız arka planda uygulama falan açıktır diye tahmin ediyorum, doğru mu?
Cihaza Armoury Crate yüklemedim onun yerine g-helper var.
G-Helper de olur. Hatta daha iyidir. Onu kullanın. A.Crate gereksiz yük bindiriyor.Cihaza Armoury Crate yüklemedim onun yerine g-helper var.
Yunus54
Uzman
RPM normal, ben de aynı laptopu kullanıyorum. Şu an 2700 RPM çalışıyor. Problem görünmüyor.
Kusura bakmayın biraz takıntılı biriyim sesi dikkatlice dinledinizmi fan durunca ses yok ama dengelide oluyor 2800 rmp Turbo modda yok.
Estağfirullah. Tam olarak anlayamadım.Kusura bakmayın biraz takıntılı biriyim sesi dikkatlice dinledinizmi fan durunca ses yok ama dengelide oluyor 2800 rmp Turbo modda yok.
Sessiz modda fanların susması ve RPM değerlerinin 0'a inmesi normal, benim laptop da öyle. Dengeli moda alınca 2700-2800 RPM'lere dayanıyor ve arka planda ıvır zıvır uygulamalar varsa fanlarım çalışıyor. Sizin dediğinize göre Turbo modunda fanlar çalışmıyor mu?
Yunus54
Uzman
Estağfirullah. Tam olarak anlayamadım.
Sessiz modda fanların susması ve RPM değerlerinin 0'a inmesi normal, benim laptop da öyle. Dengeli moda alınca 2700-2800 RPM'lere dayanıyor ve arka planda ıvır zıvır uygulamalar varsa fanlarım çalışıyor. Sizin dediğinize göre Turbo modunda fanlar çalışmıyor mu?
sessiz ve Turbo modda ince ses yok lakin dengeliye alınca Var.
Ben o bahsettiğiniz ince sesi duyamadım pek açıkçası. Fanlar normal çalışıyormuş gibi geldi. Cihaz kaç aylık?sessiz ve Turbo modda ince ses yok lakin dengeliye alınca Var.
Yunus54
Uzman
Ben o bahsettiğiniz ince sesi duyamadık pek açıkçası. Fanlar normal çalışıyormuş gibi geldi. Cihaz kaç aylık?
Akşam PC başına geçince bir daha kayıt yaparım akşam musait misiniz?
Müsaitim, olur.Akşam PC başına geçince bir daha kayıt yaparım akşam musait misiniz?