Cihaz tv kanalında iki ürünün incelemesi mevcut.
Bu arada o attığınız asus bilgisayarın aynısını bende kullanıyorum. Herhangi bir soru sormak isterseniz sorabilirsiniz.
Cihaz TV kanalında iki ürünün incelemesi mevcut.
Bu arada o attığınız ASUS bilgisayarın aynısını bende kullanıyorum. Herhangi bir soru sormak isterseniz sorabilirsiniz.
Bu incelemeleri seyrettim ve ikisini de başarılı buldum gerçekten genellikle Lenovo daha serin çalışıyordu ama benim gözüm TUF tasarımında kaldı. Bir de siz videodaki gibi G Helper kullanıp 30W limit koyuyor musunuz? Limit koyulmadığı takdirde TUF'ların çok sıcak çalıştığı söyleniyor.
Bu incelemeleri seyrettim ve ikisini de başarılı buldum gerçekten genellikle Lenovo daha serin çalışıyordu ama benim gözüm TUF tasarımında kaldı. Bir de siz videodaki gibi G Helper kullanıp 30W limit koyuyor musunuz? Limit koyulmadığı takdirde TUF'ların çok sıcak çalıştığı söyleniyor.
CS 2, Valorant falan çok nadir oynadım, hatırlamıyorum maalesef. Ama AAA oyunlarda 92-93 gördüğümü bilirim. Stant aldıktan sonra şu an ortalama 80-87 geziyorum. 87-88'i çok nadir geçiyor.
Sonuç olarak bütçenizle alakalı, hangisi cebinize uygunsa ikisi arasından onu tercih edin. Bana soracak olursanız 10K farkı vermek yerine Lenovo'yu alırdım.
Hocam ASUS TUF almaya karar verdim. ASUS'un sitesinde 25K, resmi satıcısı GPN Teknoloji'ymiş. Güvenilir midir? Aynı zamanda 1 yıl ek sigorta hediye ediyorlarmış 1999 TL değerinde.
Hocam ASUS TUF almaya karar verdim. ASUS'un sitesinde 25K, resmi satıcısı GPN Teknoloji'ymiş. Güvenilir midir? Aynı zamanda 1 yıl ek sigorta hediye ediyorlarmış 1999 TL değerinde.