Detaylar
Kim cevapladı?Cihaz TV kanalında iki ürünün incelemesi mevcut.
Bu arada o attığınız ASUS bilgisayarın aynısını bende kullanıyorum. Herhangi bir soru sormak isterseniz sorabilirsiniz.
Bu incelemeleri seyrettim ve ikisini de başarılı buldum gerçekten genellikle Lenovo daha serin çalışıyordu ama benim gözüm TUF tasarımında kaldı. Bir de siz videodaki gibi G Helper kullanıp 30W limit koyuyor musunuz? Limit koyulmadığı takdirde TUF'ların çok sıcak çalıştığı söyleniyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcak çalışıyorlar. Limite gerek yok, bi' stant işi çözüyor.Bu incelemeleri seyrettim ve ikisini de başarılı buldum gerçekten genellikle Lenovo daha serin çalışıyordu ama benim gözüm TUF tasarımında kaldı. Bir de siz videodaki gibi G Helper kullanıp 30W limit koyuyor musunuz? Limit koyulmadığı takdirde TUF'ların çok sıcak çalıştığı söyleniyor.
Sıcak çalışıyorlar. Limite gerek yok, bi' stant işi çözüyor.
İncelemede limitle 80'i geçmiyor, bayağı serin aslında. Sizde limitsiz en fazla kaçları görüyor mesela CS2'de hocam.
CS 2, Valorant falan çok nadir oynadım, hatırlamıyorum maalesef. Ama AAA oyunlarda 92-93 gördüğümü bilirim. Stant aldıktan sonra şu an ortalama 80-87 geziyorum. 87-88'i çok nadir geçiyor.İncelemede limitle 80'i geçmiyor, bayağı serin aslında. Sizde limitsiz en fazla kaçları görüyor mesela CS2'de hocam.
CS 2, Valorant falan çok nadir oynadım, hatırlamıyorum maalesef. Ama AAA oyunlarda 92-93 gördüğümü bilirim.
İşte sanırım limit burada önemli. İncelemede 30-35W limit koyduğunda 85'in üstüne çıkmıyor, Cyberpunk, AC Valhalla dahil.
Kişisel tercih tabii, ben pek gerek duymadım stant aldıktan sonra. Siz isterseniz koyabilirsiniz.İşte sanırım limit burada önemli. İncelemede 30-35W limit koyduğunda 85'in üstüne çıkmıyor, Cyberpunk, AC Valhalla dahil.
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
35K'ya 4050 alınmaz hocam ya LOQ daha iyi bir cihaz bütçe yükseltmeye gerek yok ekstra RAM upgrade yapıp kullanın.Standart gereksinimler için paylaştığınız Lenovo LOQ iyidir. Üstüne RAM yükseltmesi yaparsanız sizi uzun vadede rahat ettirir.
Ekran konusunda kafanız karışık ise bunu önereyim: En azından RAM 32 ve ekranı şaibesiz %100 sRGB.
Sonuç olarak bütçenizle alakalı, hangisi cebinize uygunsa ikisi arasından onu tercih edin. Bana soracak olursanız 10K farkı vermek yerine Lenovo'yu alırdım.
35K'ya 4050 alınmaz hocam ya LOQ daha iyi bir cihaz bütçe yükseltmeye gerek yok ekstra RAM upgrade yapıp kullanın.
Hocam ASUS TUF almaya karar verdim. ASUS'un sitesinde 25K, resmi satıcısı GPN Teknoloji'ymiş. Güvenilir midir? Aynı zamanda 1 yıl ek sigorta hediye ediyorlarmış 1999 TL değerinde.
N11'de de 24500 olmuş, Gamers Arena satıcı.
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
LOQ daha iyi bir cihaz TUF A15'e göre. Ek sigortaya gerek yok 2k değmez.Hocam ASUS TUF almaya karar verdim. ASUS'un sitesinde 25K, resmi satıcısı GPN Teknoloji'ymiş. Güvenilir midir? Aynı zamanda 1 yıl ek sigorta hediye ediyorlarmış 1999 TL değerinde.
N11'de de 24500 olmuş, Gamers Arena satıcı.
Yeni konular
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı
- Caner Uncu
-
-
-
-
-