Gayet güzel aldığın fpsler bende forza 5 oynuyorum bu arada ama ekranım 144 hz olduğu için 145 fpsi ne yaparsam yapayım geçmiyor.

Ekran kartı ve işlemci ne kadar watt çekebiliyordu? Benim şuan 9 aylık cihazımda 95 derece sınırına ulaştıktan sonra en fazla 45W çekebiliyor.

Gayet güzel aldığın fpsler bende forza 5 oynuyorum bu arada ama ekranım 144 hz olduğu için 145 fpsi ne yaparsam yapayım geçmiyor.
Her yerden VSYNC tarzı özellikleri kapatmayı denediniz mi?

Ekran kartı ve işlemci ne kadar watt çekebiliyordu? Benim şuan 9 aylık cihazımda 95 derece sınırına ulaştıktan sonra en fazla 45W çekebiliyor.
aynı Watt değerlerine ulaşıyordu ama 10 derece daha fazla ısınıyordu termal bakımdan önce.

Gamepad ile çok zevkli oluyor dediğiniz gibi bakarız forza da beraber ne yapmak zevkli onu da bilmiyorum. :hehehe:
Orasıda doğru haha forzada max ne yapabilirsinki, bugün geldi gamepad ilk defa denedim.

Evet oyunlarda bazen 95 lere çıkıyordu.

İşlemcimin bütün limitlerini kaldırdım Max 55 W çekti ve 82 dereceye ulaştı.

Eki Görüntüle 146317

Genelde ben ortalamasına bakarım çünkü cihazın bazı pik yaptığı anlar olur max değerleri yanıltıcıdır. Eğer uzun süre boyunca Avg yani ortalaması 65 dereceyse baya çok iyi. Ortalama 80 derece olur ise gayet iyi, macun işini görüyor.

Hocam testi g Helper'da Windows Power mode kısmında high performance planındayken mi yaptınız?

1746558269297.webp

1746558285874.webp

Genelde ben ortalamasına bakarım çünkü cihazın bazı pik yaptığı anlar olur max değerleri yanıltıcıdır. Eğer uzun süre boyunca Avg yani ortalaması 65 dereceyse baya çok iyi. Ortalama 80 derece olur ise gayet iyi, macun işini görüyor.
Yıllardır gittiğim güvenli bir bilgisayarcı termal macunu süren kişi zaten, yanımda yaptı bütün işlemleri markasını sorduğumda arctic dedi sadece. İşini düzgün yapıyor ya, bir sıkıntı çıkmadı yani. 500 liraya hallettirdim garantiye yollasan bayağı masraf açıyorlar bakım hizmetine bakmadıkları için asus özelinde konuşuyorum.