Kullandığım hiçbir bilgisayara limit koymam. Gerekirse termal throttle olsun zaten öyle durumda limitte çalışıyor demek. Günümüz işlemcilerini geçtim eski işlemciler bile ısınmaktan bozulmamıştır. Şu anki işlemcilere hiçbir şey olmaz elle voltaj verip bozmadığın sürece.

Bende Pazarama'dan ilk siparişe özel kuponunu kullanarak 350 liraya aldım daha bugün elime geldi sadece Forza 5 de denedim çalışıyor, destekliyordur herhalde tam emin olmamakla birlikte linki bu.

Güzele benziyor. Geçen ucuza 2 tane kol aldım da bayağı dandik ikisi 300 mu 400 TL mi ne FIFA harici pek bir şeye yaramıyordu haha.

Hocam ekran 144Hz olduğu için ve 144FPS'nin üstüne çıkmaya gerek olmadığı için ben şu ana kadar hiçbir oyunda 35W limit koyduğum oyunda sorun yaşamadım. Ha tabii ki sorun yaşarsa limiti kaldırsın.
[/QUOTE]

Ben CS'yi sessiz modda oynuyorum o da 30wattın bile altında oynatıyor rahatlıkla, o konuda sorun yok bence. Sıcaklıklar da gayet iyi, uğraşmasına gerek yok bence zaten V-Sync açarsa limit koymasına bile gerek kalmadan cihaz kendisi ayarlamasını yapar.

Gayet iyi limit koyarsan misal bu oyunda GPU daha fazla önde olacağı için iyi olur başka oyuna girersin bu sefer CPU zorlamak ister bu sefer de limite gireceği için FPS düşer yani bir dengesini kurmak ile uğraşırsın zaten sıcaklığın ASUS TUF bir cihaza göre harika bence. Keşke tüm TUF'lar böyle serin olsa direkt TUF alırdım.
Fabrikasyon çıkışlı termal macunların ömrü çok uzun değil gibi ondan TUF'lar ısınıyor sanki, ilk aldığımda benimde alev atıyordu resmen dün bakımdan sonra değerlerim iyileşti.

Güzele benziyor. Geçen ucuza 2 tane kol aldım da bayağı dandik ikisi 300 mu 400 TL mi ne FIFA harici pek bir şeye yaramıyordu haha.

Hocam ekran 144Hz olduğu için ve 144FPS'nin üstüne çıkmaya gerek olmadığı için ben şu ana kadar hiçbir oyunda 35W limit koyduğum oyunda sorun yaşamadım. Ha tabii ki sorun yaşarsa limiti kaldırsın.
Aynen doğru çok sıkıntı yapmaya gerek yok. Bende denemek için aldım gamepadi iyi çıktı şansıma. Yorumlarıda iyiydi

Fabrikasyon çıkışlı termal macunların ömrü çok uzun değil gibi ondan TUF'lar ısınıyor sanki, ilk aldığımda benimde alev atıyordu resmen dün bakımdan sonra değerlerim iyileşti.

Aynen doğru çok sıkıntı yapmaya gerek yok. Bende denemek için aldım gamepadi iyi çıktı şansıma. Yorumlarıda iyiydi
Bende öyle düşünüyorum fabrikasyon macunlarında sıkıntı var sanırım ben de 1.5 hafta sonra geldikten sonra verileri paylaşırım sizinle.

Fabrikasyon çıkışlı termal macunların ömrü çok uzun değil gibi ondan TUF'lar ısınıyor sanki, ilk aldığımda benim de alev atıyordu resmen dün bakımdan sonra değerlerim iyileşti.

Bence TUF serisinin ısınması tamamen ASUS'un bilerek yaptığı bir şey. Sanırım 2019 mi nedir o zamandır bu kasayı üretiyorlar her yıl mı aynı olur bu sıcaklıklar yav hep termal kısma sınırında çalışıyor. Sanırım ROG STRIX serisi satılmaz diye endişe duyuyorlar, ya da maksat şebeklik olsun diyip dalga geçiyorlar haha. İnan serin çalışsaydı stok halde kesinlikle bende TUF alırdım. Taa ilk çıktığı zamanda bile almayı istemiştim.

Bence TUF serisinin ısınması tamamen ASUS'un bilerek yaptığı bir şey. Sanırım 2019 mi nedir o zamandır bu kasayı üretiyorlar her yıl mı aynı olur bu sıcaklıklar yav hep termal kısma sınırında çalışıyor. Sanırım ROG STRIX serisi satılmaz diye endişe duyuyorlar, ya da maksat şebeklik olsun diyip dalga geçiyorlar haha. İnan serin çalışsaydı stok halde kesinlikle bende TUF alırdım. Taa ilk çıktığı zamanda bile almayı istemiştim.
İnternette insanlar şikayetçi ısınmadan dolayı TUF serilerinde, teknoloji şans işidir bazen, biraz şansım var mış demek :D. Yada bilmiyorum BIOS güncellemeleriyle sorunu çözdü mü ASUS, dediğiniz satış stratejisi doğru. TUF daha çok orta düzey oyunculara yönelik ROG serisi üst seviye ama onlarda çok ısınıyor.

Bende öyle düşünüyorum fabrikasyon macunlarında sıkıntı var sanırım ben de 1.5 hafta sonra geldikten sonra verileri paylaşırım sizinle.
Olur hocam hayırlı olsun şimdiden, sizdemi TUF aldınız ?.

İnternette insanlar şikayetçi ısınmadan dolayı TUF serilerinde, teknoloji şans işidir bazen, biraz şansım var mış demek :D. Yada bilmiyorum BIOS güncellemeleriyle sorunu çözdü mü ASUS, dediğiniz satış stratejisi doğru. TUF daha çok orta düzey oyunculara yönelik ROG serisi üst seviye ama onlarda çok ısınıyor.

Olur hocam hayırlı olsun şimdiden, sizdemi TUF aldınız ?.
Hocam ben de zaten TUF kullanıyorum. Termal pad aldım 1.5 hafta sonra gelecek ondan bahsetmiştim.

1746561527041.webp