İyi geceler hocam teşekkür ederim performans verilerinizi paylaştığınız için. Bana da referans olmuş oldu karşılaştıracağım.
Hocam benim laptopun altında 4 fanlı soğutucu varda o çok tozu içeri verir mi soğutur diye düşündüm ama daha çok toz mu yapar fanlı soğutucu sizce?.

Arkadaşlar merhaba. Dün 1 yıl önce almış olduğum ASUS TUF A15 cihazıma dün termal macun yenilemesi ve iç temizlik yaptırdım ve FurMark testine soktum. Sonuçlar sizce nasıl? Test 1080p 8X MSAA modunda yapılmıştır.

Eki Görüntüle 146291

Eki Görüntüle 146292

Eki Görüntüle 146293
Hocam bu test furmark 1 mi yoksa 2 mi ? Sürümü.

Loq i5 12450hx 4060 105 laptopun sonuçları böyle. Ayarlar farklı olabilir belki bilmiyorum direkt fhd seçip başlatmıştım. Sıcaklık tahmini 80 derece.

Eki Görüntüle 146310
Konu sahibinin testi furmark 1.0 sanırım ve sizin 2.7 yani çok fark var iki furmark arasında fps farkı da olması lazım.

Yani cihazı temiz kullanırsan sorun olmaz, ellerine düşmemekte fayda var. Acer ile aynı servis sanırım. Acer'de RAM yuzunden bile garantiyi bozup cihazdan daha pahalı maliyet çıkarıyorlar.
Bu arada şimdi bende X8 MSAA ile test yaptım FPS olarak aynı olması ilginçmiş sıcaklık olarak ikisi de aynı sonuç verdi;

Eki Görüntüle 146326
Furmark sürümlerine dikkat edin Furmark 1.0 çok daha fazla fps verir 2.0'a göre.

Son düzenleme:
Hocam bu test furmark 1 mi yoksa 2 mi ? Sürümü.

Konu sahibinin testi furmark 1.0 sanırım ve sizin 2.7 yani çok fark var iki furmark arasında fps farkı da olması lazım.

Furmark sürümlerine dikkat edin Furmark 1.0 çok daha fazla fps verir 2.0'a göre.
En son sürüm yani 2.8 dı hocam.