kazimgurkan
Çalışkan
Anakart paneli kalın olduğu için TL 120 fanlardan bir tanesini egzoz fanı olarak kullanamıyorum. Burayi sökmek istiyorum. Uygun biçimde kesip tekrar yerine takacagım, nasıl sökerim?
Anakart altında onları tutan vidalar olmalı ama sökmenizi pek önermem eğer VRM soğutmasının bir parçası ise.
Soğutucu blok komple gelirse plastik kısmı fan sığdıracağım kadar kesip gerisini yerine takacağım, eğer tek olarak plastik kısmı çıkartabilirsem çıkartacağım, elinizde aynı şablonda bir anakart var mı? Müsait zamanınızda kontrol edebilir misiniz?Anakart altında onları tutan vidalar olmalı ama sökmenizi pek önermem eğer VRM soğutmasının bir parçası ise.
Dikkat ettiğim şey daha çok görsellik, tam bir fan seti aldım ve hayalimdeki gibi olmadı acıkcası;O soğutucuya pull yapmana gerek yok. Zaten kasa egzozuna çok yakın. Bence 2-3c için kendinizi hiç yormayın.
Dikkat ettiğim şey daha çok görsellik, tam bir fan seti aldım ve hayalimdeki gibi olmadı açıkçası;
amazing
Intel Core i9 14900K ASUS GT502 white
Lian Li uni fan TL LCD 120 RGB RTX 4070 Ti super
Bu videoda ROG anakart ile fanı egzoz kısmına takabilmiş fakat TUF anakartta panel kısmı sanırım 1-2 mm daha kalın ve ben takamıyorum videodaki kasa ve fanlar bendekilerle aynı. Sizce anakartı mı değişeyim yoksa düşündüğüm gibi anakart sogutucu bloku cıkartıp plastik kısmı bir drill ile kesip yerine mi takayım?
Bir şey kaçırıyor olabilir miyim? Anakartınd aha derinde durması için kasa içerisinde bir ayar var mı acaba? Örneğin; daha kısa anakart ayakları gibi.