Açıkçası durum tamamen size bağlı. Merlin desteği hiç gelmeyecekse stok yazılım bana göre değil. Yeni cihazların hiçbirinde ısınma sorunu vb. problemlerden şikayet eden birini duymadım ve aynı şekilde yaz ayında hiçbir sorun yaşamadım. Bence fiyat farkı yoksa Keenetic ile deneyebilirsiniz. TV+ çalıştırabilmek için çok fazla kaynak var internet üzerinde, üstüne router satış sonrası destek de iyi çalışıyor. Yani açıkçası herkes övüyor diye ben biraz irite olmuştum ama yazılımı gerçekten iyi. Eğer değişim yaptığınızda burayı bilgilendirirseniz elimden geldiğince yardımcı olurum.

Açıkçası durum tamamen size bağlı. Merlin desteği hiç gelmeyecekse stok yazılım bana göre değil. Yeni cihazların hiçbirinde ısınma sorunu vb. problemlerden şikayet eden birini duymadım ve aynı şekilde yaz ayında hiçbir sorun yaşamadım. Bence fiyat farkı yoksa Keenetic ile deneyebilirsiniz. TV+ çalıştırabilmek için çok fazla kaynak var internet üzerinde, üstüne router satış sonrası destek de iyi çalışıyor. Yani açıkçası herkes övüyor diye ben biraz irite olmuştum ama yazılımı gerçekten iyi. Eğer değişim yaptığınızda burayı bilgilendirirseniz elimden geldiğince yardımcı olurum.

Keenetic için de biraz bakındım da onda da aynı sorunları yaşayıp ve cevapsız kalanlar olduğu için ben ASUS'dan devam edeceğim daha yeni bir model olduğundan ilerleyen zamanlarda illaki bir çözüm bulunur. Şimdilik TV+ ı rafa kaldırdım.

Bendeki model işlemciden dolayı merlin desteği almayacağını öğrenmiştim. TV+ ı taktığım portu zaten IPTV olarak algılıyor router ama gene de çalıştıramıyorum. Routerdan memnunum donanım olarak çok kuvvetli. Buna yakın olarak Keenetic titan Wi-Fi 7 modelini alsam çok bir fark hisseder miyim? Yanlış bilmiyorsam keeneticlerde pasif soğutma bulunmuyor sıcak dönemlerde kendini yavaşlatır mı? ASUS'u iade edip Keenetic alırsam onda da çalışıp çalışmayacağı kesin değil gibi. TV+ ı da modemin yanına kaldıracağız gibi duruyor.
keenetic te belli bir porta 103 vlan tanımlayarak kullanıyorum sorunsuzca. asus be88u u kullandım donanım olarak güçlü olabilir ama arayüz ve kullanışlılık olarak kesinlikle yeni titan wifi 7 nin yanına yanaşamaz. Keenetic genel olarak yazılımı noktasında en iyisi denebilir.

Keenetic'te belli bir porta 103 VLAN tanımlayarak kullanıyorum sorunsuzca. ASUS BE88u u kullandım donanım olarak güçlü olabilir ama arayüz ve kullanışlılık olarak kesinlikle yeni titan Wi-Fi 7'nin yanına yanaşamaz. Keenetic genel olarak yazılımı noktasında en iyisi denebilir.

Merhaba bendeki TV+ Pro Android kutu Wi-Fi ile bağlayabilirim peki o şekilde de VLAN ID atayabiliyor muyuz?