yusakaraa

Uzman
Yer
Sakarya
Biraz şart gibi, özellikle Hepsiburada vade farksız 10 ay taksit kampanyası dahilinde olmalı.

Güzel cihaz hocam ama sizce cidden ASUS ile Game Garaj aynı seviyede mi ürün üretir? Sadece bileşen olarak bakmıyorum bir bütün olarak ASUS veya MSI dışında pek seçenek yok gibi, HP, Lenovo deseniz tonla kronik sorunları çıktı biraz soğudum, DELL var ama onun da fiyatı tuzlu vb vb.

Bu model de kasası gayet iyi hocam, eksikliği hissedeceği sanmıyorum. @23783 hocam daha net yardımcı olur.
Bi aklımı çelmedi değil hocam ama neticede laptop işinde yeni bir firma yanlış bilmiyorsam 5-6 yıldır üretim yapıyorlar. Ve tarafımca çok fazla soru işareti var, malzeme kalıtesi dayanıklılığı nasıl, soğutması nasıl, ekranı kağıt üstünde güzel görünüyor fakat yorumlara girdiğimde direkt olarak ekran sorunları karşımda. Yarın bir gün sorun yaşandığında desteği servisi ve tutumları nasıl bilmiyorum.

Bi aklımı çelmedi değil hocam ama neticede laptop işinde yeni bir firma yanlış bilmiyorsam 5-6 yıldır üretim yapıyorlar. Ve tarafımca çok fazla soru işareti var, malzeme kalıtesi dayanıklılığı nasıl, soğutması nasıl, ekranı kağıt üstünde güzel görünüyor fakat yorumlara girdiğimde direkt olarak ekran sorunları karşımda. Yarın bir gün sorun yaşandığında desteği servisi ve tutumları nasıl bilmiyorum.
ASUS'tan hem genel olarak hem de servis konusundan iyi olacağı kesin. ASUS Türkiye toprakları içerisinde bulunan en kötü teknik servisle çalışıyor. Soğutması çok iyi, ekranı da güzel, servisi de pişman etmez.

Bu model de kasası gayet iyi hocam, eksikliği hissedeceği sanmıyorum. @23783 hocam daha net yardımcı olur.

İkisi arasında TUF ama ben ikisine de para vermem kazık fiyat şu an ASUS laptoplar. X7T-5070 alır geçerim.

Güzel cihaz hocam ama sizce cidden ASUS ile GameGaraj aynı seviyede mi ürün üretir? Sadece bileşen olarak bakmıyorum bir bütün olarak ASUS veya MSI dışında pek seçenek yok gibi, HP, Lenovo deseniz tonla kronik sorunları çıktı biraz soğudum, Dell var ama onun da fiyatı tuzlu vb vb.

İnanın tonla seçenek var. ASUS belirli modelleri dışında eski modelleri alınmaz yeni modelleride çok pahalı. MSI'ya gelirsek petrol zengini değilseniz yanına bile yaklaşmayın. GameGaraj hem kalite hem de servis bakımında gayet iyi bir marka.

Son düzenleme:
İkisi arasında TUF ama ben ikisine de para vermem kazık fiyat şu an ASUS laptoplar. X7T-5070 alır geçerim.

İnanın tonla seçenek var. ASUS belirli modelleri dışında eski modelleri alınmaz yeni modelleride çok pahalı. MSI'ya gelirsek petrol zengini değilseniz yanına bile yaklaşmayın. GameGaraj hem kalite hem de servis bakımında gayet iyi bir marka.
Çok daha mantıklı gelmeye başladı biraz firmayı araştıracağım hocam. ROG modelinde sadece işlemciye para ödüyormuş gibi hissettim :)