witicieen 11

Üstün
Merhaba arkadaşlar, ekran kartım geldi.

Bu arada kasama sığar mı diye düşünürken cuk diye oturdu :) hatta 3-4 cm de boşluk kaldı, gayet rahat sığıyor yani.
Oyun testi falan yapmadım ama sadece şunu söyleyebilirim: Galax 3060 12 GB modelden geçtikten sonra uzay mekiğine geçiş yapıyormuş hissi verdi. ^^

Öğrenmek istediğim şey şu: Bu ASUS TUF Gaming 3080 Ti 12 GB modeli için ASUS'un sitesinden indirmem gereken bir yazılım vesaire var mıdır?

1709993935539.webp

Bu arada kasama sığar mı diye düşünürken cuk diye oturdu :) hatta 3-4 cm de boşluk kaldı, gayet rahat sığıyor yani.
Oyun testi falan yapmadım ama sadece şunu söyleyebilirim: Galax 3060 12 GB modelden geçtikten sonra uzay mekiğine geçiş yapıyormuş hissi verdi. ^^

Öğrenmek istediğim şey şu: Bu ASUS TUF Gaming 3080 Ti 12 GB modeli için ASUS'un sitesinden indirmem gereken bir yazılım vesaire var mıdır?

Eki Görüntüle 25379
Driverları indir.

Eki Görüntüle 25379
Fan kontrol yazılımı vesair varsa o, eğer yoksa NVIDIA'nın kendi sitesinden WHQL GameReady (oyuncuysanız tabi, değilseniz Studio versiyonuna bakın) sürücüyü kurup devam edin.

Fotograftaki BIOS kismindaki sey de BIOS guncelleme araci sadece ve bu aracin sagladigi BIOS'un da surum numarasina bakarsak sadece 1 ufak guncelleme almis GPU.
GPU Tweak, BIOS'u degil kartin. GPU'ya ince ayar yapmak icin bir yazilim. Fan ayari, frekans arttirma v.s islevine yariyor. Acikcasi pek gerek yok, benim gozumde bloat bir yazilim hatta.

Fotograftaki BIOS kismindaki şey de BIOS guncelleme araci sadece ve bu aracin sagladigi BIOS'un da surum numarasina bakarsak sadece 1 ufak guncelleme almis GPU.
GPU Tweak, BIOS'u degil kartin. GPU'ya ince ayar yapmak icin bir yazilim. Fan ayari, frekans arttirma vs islevine yariyor. Açıkçası pek gerek yok, benim gozumde bloat bir yazilim hatta.

Armoury Crate'yi indireyim mi peki BIOS güncellemesini yaptım.

Armoury Crate'yi indireyim mi peki? BIOS güncellemesini yaptım.
Ee tabii, bence indirin. Hem guc profilleri, hem BIOS guncellemesi gelince haberdar olmak icin hem de RGB'si (TUF modellerde serit RGB mi bilmiyorum ama ASUS'un sitesi Armoury Crate bilgisi altinda ''RGB kontrolu'' falan diyordu) icin kartin.