• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

ASUS TUF Gaming A15'te Wi-Fi arızası çıkmasına rağmen iade talebi reddedildi

Bu yasa hâlen geçerli mi bilmiyorum. Geçerliyse iade edip kurtulun. ASUS ne kadar iyi marka olsa da rezil satıcılardan almayın.

15 gün kuralı değil, 14 gün kuralı ve evet hâlâ yaşıyor Hasancım.

Konu sahibi için konuşmak gerekirse, hâlâ cayma hakkını kullanma süreniz dolmuş değil. İsterseniz şu an bile cayma hakkınızı kullanabilirsiniz. Cayma hakkınızı kullandıktan sonra yine 14 gün içinde cihazı satıcıya teslim etmek zorundasınız.

Ancak siz şu an değişim talep etmişsiniz ve size birtakım haksız zorluklar çıkarmış. Size söyledikleri gerekçenin herhangi bir hukuki değeri yok merak etmeyin. Bu noktada yapabilecekleriniz:
  • Cayma süreniz dolmamış olduğundan şu an için bile, yani henüz size cihaz teslim edilmemişken bile, cayma hakkınızı kullanabilirsiniz. Nasılsa cihaz size teslim edilecek. Cayma hakkınızı kullandığınız tarihten itibaren yine 14 gün içine cihazı satıcıya teslim etmeniz gerekecek. Devamında ücret iadenizi de talep edeceksiniz muhakkak. Bu noktada bir uyuşmazlık yaşarsanız Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunabilirsiniz.
  • Dilerseniz malın ayıp çıkmasından kaynaklı olarak seçimlik haklarınızı kullanabilirsiniz. Seçimlik haklarınızı kullanmanız konusunda da size sorun çıkarırlarsa yine Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunabilirsiniz.

ASUS ne kadar iyi marka olsa da rezil satıcılardan almayın.
Haklısınız hocam, keşke 1000-2000 TL fazla vereydim de şu rezillikle uğraşmasaydım. Ayrıca satıcının diğer yorumları da rezalet. HepsiBurada gibi bir şirketin böyle satıcıları hala engellememesi ayrıca bu ürünün satışında diğer satıcıların değerlendirmesiyle aynı ürün değerlendirmesinde sunması yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…