Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nokia 6070

Becerikli
Kurulum sırasında internet istediği için çevrimdışı kurulum yaptıran kodu CMD'den yazdım ve kurulum bitti. Anakarta Wi-Fi antenini de bağladım, bilgisayarı yeniden başlattım, ağ ayarlarını sıfırladım hala Wi-Fi açamıyorum. Ağ sürücüsü Realtek Gaming 2.GbE Family Controller sürümü 1.0.0.14. eski diye sitesine baktım ama direkt olarak dosya değil de yönetim programı gibi seçenekler var sanki anlayamadım. Wi-Fi kullanabilmek için hangi yolu izlemeliyim?

Son düzenleme:
Çözüm
Sürücüsü kurulu olmasa bile Wi-Fi'ın donanım olarak aygıt yöneticisinde görünmesi gerekiyor, sizde Bluetooth var ama Wi-Fi görünmüyor, Wi-Fi arızası olsa Bluetooth da görünmez diye düşünüyorum.

Windows kurulumunuyla alakalı bir sorun olma ihtimali düşük ama yeni bir ISO indirip tekrar bir kurulum yapıp deneyin.
3.4.0.1063 aşağıdaki yerden Wireless sürücüsündeki bu sürümü kuracaksınız.

Geçici olarak telefondan internet verebilirsiniz sisteme.

.zip'i çıkarttım install yaptım. Aygıt Yöneticisi kısmında Ağ Bağdaştırıcıları sonunda eklendi yalnız en üstte MediaTek Wi-Fi 6E MT7922 (RZ616) 160MHz Wireless LAN Card ünlem işareti çıktı. Tıklayıp sürücü güncel dese de Windows Update'e geçtim. Güncellemer yükleniyor dediğiniz gibi telefondan USB ile bağlamıştım ama o da kopuyordu. Umarım olur şu an beklemedeyim.

Sadece ektekiler var ama ilk yükledikten sonra gelen MediaTek kayboldu.
IMG_20250705_122652.webp

Wireless kartı görünmüyor şu an sistemde, önce aynı yerden chipset sürücüsünü kurun, sistemi yeniden başlatıp burayı kontrol edin Wireless gelmiş mi?

Gelmediyse BIOS'a girip BIOS ayarlarını varsayılan yapın, sıfırlayın yani, sonra tekrar kontrol edin.

Wireless kartı görünmüyor şu an sistemde, önce aynı yerden chipset sürücüsünü kurun, sistemi yeniden başlatıp burayı kontrol edin Wireless gelmiş mi?

Gelmediyse BIOS'a girip BIOS ayarlarını varsayılan yapın, sıfırlayın yani, sonra tekrar kontrol edin.
1. Chipset kısmında NPU yazanı indirdim kuruldu mu bilmiyorum şöyle bir CMD ekranı çıktı.
2. BIOS'u default yaptım CSM ile ilgili bir ayar kapatıldı sanırım. Bu sefer aygıtlar 2'ye düştü biri telefonun bağlantısı zaten.
IMG_20250705_124936.webp
IMG_20250705_125144.webp