Pek fark olacağını sanmıyorum. Bütçe sıkıntın olmasa da ben gereksiz harcamanı önermiyorum yanlış anlama. Şimdilik sorunun yoksa fırsat kollamanı öneririm. İlle de değiştireceğim Asus’ta gözüm kaldı diyorsanda içinin rahat etmesi için dene ne kaybedeceksin. Tekrar edeyim ben yine de önermiyorum.Anakart değiştiresim var şu sıralar hocam. Hocam açıkcası bütçe olarak bir sıkıntım yok şu anda. Eğer daha iyi olacaksa Asus Tuf Gaming anakartı alabilirim.
Detaylar
Kim cevapladı?demjr
Becerikli
Hocam çift slot ramli anakart ile 4 slot ramli anakart arasında çok fazla performans farkı var mı? Eğer varsa Asus Tuf Gaming anakartını eleyim.Pek fark olacağını sanmıyorum. Bütçe sıkıntın olmasa da ben gereksiz harcamanı önermiyorum yanlış anlama. Şimdilik sorunun yoksa fırsat kollamanı öneririm. İlle de değiştireceğim Asus’ta gözüm kaldı diyorsanda içinin rahat etmesi için dene ne kaybedeceksin. Tekrar edeyim ben yine de önermiyorum.
@Ayhan Dönmez AM5’te fark eder mi abi?Hocam çift slot ramli anakart ile 4 slot ramli anakart arasında çok fazla performans farkı var mı? Eğer varsa Asus Tuf Gaming anakartını eleyim.
- Makaleler
- 1
Stabilite bozmadığı müddetçe etmiyor. 8000-8400 1:2, 6200-6600 1:1 açamazsınız Golden IMC yoksa. 6000 1:1 takılı kalırsınız yani. Eksisi bunlar olur.
demjr
Becerikli
Hocam o zaman B850M Force alayım. Anlattıklarınızı anlamadım ama galiba sıkıntı şeyler çünkü ben sizin vereceğiniz bios ayarlarını yapacağım.Stabilite bozmadığı müddetçe etmiyor. 8000-8400 1:2, 6200-6600 1:1 açamazsınız Golden IMC yoksa. 6000 1:1 takılı kalırsınız yani. Eksisi bunlar olur.