Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Anakartta ARGB port varsa çalışır neden çalışmasın.
Porttan yana sıkıntı yok ama ürün açıklamasında Mystic Light Sync ibaresi göremedim.
Normal, başka firmanın kontrol programını paylaşması abes olurdu, sadece fan üreten firma olsa paylaşabilirdi, ARGB bir standart zaten ne marka olursa olsun senkron çalışabiliyor.
Aldığınız fan ters kanatlı, bunu bilerek alıyorsunuzdur.
Eve.
Evet. Özellikle ters kanatlı arıyorum. İstediğim özelliklerde en uygun fiyatlı olanı bu. 6 tane lazım ama bulamıyorum.
Normal, başka firmanın kontrol programını paylaşması abes olurdu, sadece fan üreten firma olsa paylaşabilirdi, ARGB bir standart zaten ne marka olursa olsun senkron çalışabiliyor.
Evet. Özellikle ters kanatlı arıyorum. İstediğim özelliklerde en uygun fiyatlı olanı bu. 6 tane lazım ama bulamıyorum.
Sen bu işlerde yetkili bir abiye benziyorsun. 3'lü Paket fiyatını 3k bandına çıkartırsak eğer bunlara karşı önerin ne olur hocam ?
Alıyorum hocam. Vakit ayırdığın için teşekkür ederim.Lian Li'i olabilir ama reverse stok bulmak zor, Phanteks öneririm.
Hocam ürünü aldınız mı son durum nedir?Alıyorum hocam. Vakit ayırdığın için teşekkür ederim.
Yeni konular
-
-
-
-
FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-