Panel tiplerinin hepsinin kendince artısı eksisi var. Bende hepsini çok iyi bilmiyorum ama bugüne kadar hep IPS kullandım memnunum. Eğer IPS kullanmış biriysen OLED dışındakiler renk konusunda seni tatmin etmeyebilir. Geri kalan konularda @BerkayZ87 hocam gerekli bilgileri verebilir. Hz konusunda ise dediğim gibi eğer sistemin 240 Hz üstünde kalıyorsa 240Hz ekran tercih edebilirsin. Eğer 360 Hz üstünü düzenli olarak göremiyorsan almanın mantığı yok, 360 Hz monitörler çok pahalı ve dediğim gibi 360Hz IPS paneller aslında gerçek 360Hz veremiyor. 240Hz almanı öneririm eğer bütçene göre uygunsa overclock ile 270 280 hzleri gören monitörlere bakabilirsin.

Tamam o zaman vatandan bu modeli alayım o zaman yanına da standı alırsam ortopedik sorunlarını çözerim diye düşünüyorum. Aslında direkt koltuk almayı düşünüyordum böyle ofis tarzı ergonomik fakat çok pahalılar ve ağrılarıma kesin çözümde sunmayabilirler şimdi. Stant ile monitörü yüzüme iyice yaklaştırsam mecbur koltuğa dik yaşlanmış olacağım diye düşünüyorum. Koltuğumda xDrive oyuncu koltuğu. Uzun yıllar önce almıştım oyuncu moyuncu diye tav oldum şimdi pişmanım çok hantal ve çok kullanışsız keşke ofis koltuğu alsaymışım hem de kumaş fileli oluyorlar oyuncu koltukları gibi deri değil terletmiyorlar. Benim şu an kullandığım monitörümde IPS görüntüsünde bir sorun yok benim için memnunum hani. Stant portları kapatıyor diye yeni monitör alıyorum. Çok fazla konuştum reis kusuruma bakma bilgisiz olunca böyle oluyor insan inciğini cacığını soruyorsun. Vakit ayırdığınız için herkese teşekkür ederim iyi akşamlar.

Tamam o zaman vatandan bu modeli alayım o zaman yanına da standı alırsam ortopedik sorunlarını çözerim diye düşünüyorum. Aslında direkt koltuk almayı düşünüyordum böyle ofis tarzı ergonomik fakat çok pahalılar ve ağrılarıma kesin çözümde sunmayabilirler şimdi. Stant ile monitörü yüzüme iyice yaklaştırsam mecbur koltuğa dik yaşlanmış olacağım diye düşünüyorum. Koltuğumda xDrive oyuncu koltuğu. Uzun yıllar önce almıştım oyuncu moyuncu diye tav oldum şimdi pişmanım çok hantal ve çok kullanışsız keşke ofis koltuğu alsaymışım hem de kumaş fileli oluyorlar oyuncu koltukları gibi deri değil terletmiyorlar. Benim şu an kullandığım monitörümde IPS görüntüsünde bir sorun yok benim için memnunum hani. Stant portları kapatıyor diye yeni monitör alıyorum. Çok fazla konuştum reis kusuruma bakma bilgisiz olunca böyle oluyor insan inciğini cacığını soruyorsun. Vakit ayırdığınız için herkese teşekkür ederim iyi akşamlar.
Bel ağrılarımdan kurtulacağım derken de monitörü yakın tutup gözlerini bozma. en doğrusu senin oturuş şeklini düzeltmen olur. Bunun için sırtı ve beli düz tutan şeyler oluyor sırtına taktığın onları inceleyebilirsin.

Ayrıca ne kusuru saçmalama maalesef eskisi gibi alayım sonra bir daha alırım denecek bir ekonomimiz kalmadı. O nedenle insan almışken en sorunsuz, iyisini almak istiyor. Bu nedenle bilmediğin bir konuda her şeyini sorman gayet normal. Bende Ram alacaktım mesela dün elli tane şey sordum burada. Hiç takılma öyle şeylere.

Bel ağrılarımdan kurtulacağım derken de monitörü yakın tutup gözlerini bozma. En doğrusu senin oturuş şeklini düzeltmen olur. Bunun için sırtı ve beli düz tutan şeyler oluyor sırtına taktığın onları inceleyebilirsin.

Ayrıca ne kusuru saçmalama maalesef eskisi gibi alayım sonra bir daha alırım denecek bir ekonomimiz kalmadı. O nedenle insan almışken en sorunsuz, iyisini almak istiyor. Bu nedenle bilmediğin bir konuda her şeyini sorman gayet normal. Bende RAM alacaktım mesela dün elli tane şey sordum burada. Hiç takılma öyle şeylere.

Çok sağ ol reis vallaha ben çok duruş tekniği yaptım ama otomatik olarak kamburlaşıyorum bir süre sonra.

Bende de aynı sorun var, boyum uzun olduğu için istemsiz kambur oturmaya başlıyorum.

Reis son bir şey daha sormak istiyorum benim bir arkadaş var Alienware 500Hz'lik bir monitörü var IPS panel. Hertz olayları çok fark ediyor falan diyor yoksa aldığı ürünü övdüğü için mi öyle diyor bilmiyorum. Alacaksan yüksek Hz al diyor o Hz kadar FPS alamasan bile ileride ekran kartı sistem değiştirdiğinde daha mantıklı olur dedi. Sen ne düşünüyorsun reis?

Reis son bir şey daha sormak istiyorum benim bir arkadaş var Alienware 500Hz'lik bir monitörü var IPS panel. Hertz olayları çok fark ediyor falan diyor yoksa aldığı ürünü övdüğü için mi öyle diyor bilmiyorum. Alacaksan yüksek Hz al diyor o Hz kadar FPS alamasan bile ileride ekran kartı sistem değiştirdiğinde daha mantıklı olur dedi. Sen ne düşünüyorsun reis?
Bütçen var mı ki o kadar?