ASUS TUF X870A anakart kutusundan ikinci el B850 anakart çıktı

Hasan Sözsoy

Üyecik
6 ay önce Hepsiburada üzerinden satıcısı Emperor olan aldığım ASUS TUF X870 A anakart kutusundan B850 anakart çıktı ve bu sorunu yaşayan tek ben değilim. Bazılarına bozuk ve kullanılmış anakart göndermişler. Recep Baltaş'a sistemi toplaması için götürdüğümde, hiç açılmamış olan X870 kutusunun içinden 2. el B850 anakart olduğunu söyledi. Satıcı firmayla görüştüğümde 1 aylık sürenin dolduğunu ve yardımcı olmayacaklarını söylediler.

Hepsiburada üzerinden anakart alacaksanız dikkatli olun.

Kutu açılışını bizzat ben yaptım ve videosu mevcut.
Abi o zaman Hepsiburada ile iletişime geçmesi lazım KS'nin. Videosu var ise eğer Hepsiburada aksiyon alacaktır zaten, ha almadı mı THH'ye başvurduğunda her türlü sonuç alır diye düşünüyorum. @Şişman Adam

Ülkede bu tip dolandırıcılıklar artmaya başladığında yeterli önlem alınmaz ise mağazacılık sektörü yeniden canlanır. Daha pahalıya alırsınız ama gerçek mal alırsınız.

İfadeler: X99
İkinci el ürün alırken, direkt elden kontrol ederek alınmalı, ticaret ahlakı yok, bir de şu dikkatimi çekti, hırdavatçı adamlar anakart falan satıyor, alışveriş yaparken bilinçli olmak lazım. İkinci el yerine 2 ay sabredip bütçe kasarak sıfır ürün almak daha mantıklı. Hepsiburada satıcıyı uyarır ya da kupon tanımlar ama, arada geçen emek ve zaman boşa gitmiş oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…