Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

asya41

Uzman
Merhaba. Bilgisayarımın anakartında Bluetooth özellliği yok ve bunun için dün vatandan ASUS Bluetooth USB aldım. Modeli ASUS USB BT 540 5.4.

Kurulum talimatına göre gittim, her şeyi doğru yaptım sürücüsünü vs indirdim fakat hiçbir Bluetooth cihazını görmedi. Yanlış yapmışımdır diye vatana gittim bugün orada sürücü vs indirilmeden cihazı gördü fakat benim bilgisayarımda görmüyor. Bunun için bir çözümü olan varsa yardım etsin lütfen. Ürün hakkında çok kurulum videosu da yapılmamış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Inf dosyasıyla kurulum yapamıyorum. Cihazda ünlem işareti çıkıyor. Windows sürücüleri buldu ama güncelleştirmeyi yapamadı diye bir uyarı çıkıyor. Bende sürücüyü tekrar setup exe ile kurdum ama hâlâ aynı sorun devam ediyor.

Çözüm: Merhaba. Bluetooth destek hizmetinde başlangıç ayarı kapalıymış. Onu açtım ve artık cihazları görüyor. Teşekkür ederim iyi günler.
Takılı ve takılı olmayan halini attım.

Dosya Ekleri

• IMG_20250921_151805_235.webp
    IMG_20250921_151805_235.webp
    4,8 MB · Görüntüleme: 147
  • IMG_20250921_151752_024.webp
    IMG_20250921_151752_024.webp
    4 MB · Görüntüleme: 145
Inf dosyasıyla kurulum yapamıyorum. Cihazda ünlem işareti çıkıyor. Windows sürücüleri buldu ama güncelleştirmeyi yapamadı diye bir uyarı çıkıyor. Bende sürücüyü tekrar setup exe ile kurdum ama hâlâ aynı sorun devam ediyor.

Çözüm: Merhaba. Bluetooth destek hizmetinde başlangıç ayarı kapalıymış. Onu açtım ve artık cihazları görüyor. Teşekkür ederim iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm