Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sirius0

Başarılı
IMG20251020221310.webp

YouTube'da bir şeyler izlerken dikkatimi çekti, nedir bu? Geçen gün sorunsuzdu. Monitör aldığımdan beri hiç darbe yemedi ve garantisi de ağustos ayında bitti. Monitörün modeli ASUS VP249QGR.

Panel arızası muhtemelen. Boe panel kullanan monitörlerde sık görülen bir arıza türü nedense.

120 Hz'e almayı deneyince kayboluyor mu? Genelde bu sorun yenileme hızı düşürünce ortadan kayboluyor.

Yok hocam aynı şekilde kalıyor, ne yapmak gerek? Tam garantisi bittikten sonra ortaya çıktı.

Yok hocam aynı şekilde kalıyor, ne yapmak gerek? Tam garantisi bittikten sonra ortaya çıktı.
Her ihtimale karşı ben yine de monitörden kaynaklandığını kesinleştirmek için evde TV veya farklı bir monitör varsa sistemi ona bağlayıp gözlemlemeni isteyeceğim.

Eki Görüntüle 194362

YouTube'da bir şeyler izlerken dikkatimi çekti, nedir bu? Geçen gün sorunsuzdu. Monitör aldığımdan beri hiç darbe yemedi ve garantisi de ağustos ayında bitti. Monitörün modeli ASUS VP249QGR.

Aynısını ben de yaşadım. Garantisi devam ediyorsa yolla.

Çözüm