Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Dediğim gibi, panel arızası o halde. ASUS'un yetkili servisi ile iletişime geçmeyi dene. Baktın fahiş fiyat çekiyorlar, yeni monitör alırsın.Yok hocam evdeki televizyona bağlayınca bir şey çıkmıyor galiba monitörden kaynaklanıyor.
- Makaleler
- 50
Panel arızası muhtemelen. BOE panel kullanan monitörlerde sık görülen bir arıza türü nedense.
120 Hz'e almayı deneyince kayboluyor mu? Genelde bu sorun yenileme hızı düşürünce ortadan kayboluyor.
120 Hz'e almayı deneyince kayboluyor mu? Genelde bu sorun yenileme hızı düşürünce ortadan kayboluyor.
Panel arızası muhtemelen. Boe panel kullanan monitörlerde sık görülen bir arıza türü nedense.
Yok hocam aynı şekilde kalıyor, ne yapmak gerek? Tam garantisi bittikten sonra ortaya çıktı.
- Makaleler
- 50
Her ihtimale karşı ben yine de monitörden kaynaklandığını kesinleştirmek için evde TV veya farklı bir monitör varsa sistemi ona bağlayıp gözlemlemeni isteyeceğim.Yok hocam aynı şekilde kalıyor, ne yapmak gerek? Tam garantisi bittikten sonra ortaya çıktı.
Her ihtimale karşı ben yine de monitörden kaynaklandığını kesinleştirmek için evde TV veya farklı bir monitör varsa sistemi ona bağlayıp gözlemlemeni isteyeceğim.
Yok hocam evdeki televizyona bağlayınca bir şey çıkmıyor galiba monitörden kaynaklanıyor.
Koneko Toujou
Üstün
Eki Görüntüle 194362
YouTube'da bir şeyler izlerken dikkatimi çekti, nedir bu? Geçen gün sorunsuzdu. Monitör aldığımdan beri hiç darbe yemedi ve garantisi de ağustos ayında bitti. Monitörün modeli ASUS VP249QGR.
Aynısını ben de yaşadım. Garantisi devam ediyorsa yolla.
Normalde burada böyle firma övme konularını çok görmem bu yüzden kendim bir tane yazmaya karar verdim. Madalyon 2 yüzlüdür sonuçta. İyi ve kötü taraflıdır.
Bir süre önce ASUS VP249QGR modelli monitörümde en altta 4 5 piksel yüksekliğinde, kırmızı renge geçince bozulmalar yaratan bir sorun oluşdu. Garantisinin bitmediğini hatırlayınca aldığım şirketi aradım. Bana ASUS'un numarasını verdiler. ASUS'u arayınca hemen hoş bir karşılama ile sorunumun ne olduğunu sordular, düzgün bir şekilde izah ettim. Bana bir mail gönderdiklerini, bu maile sorunun fotoğraflarını eklememi istediler. Yolladım...
Bir süre önce ASUS VP249QGR modelli monitörümde en altta 4 5 piksel yüksekliğinde, kırmızı renge geçince bozulmalar yaratan bir sorun oluşdu. Garantisinin bitmediğini hatırlayınca aldığım şirketi aradım. Bana ASUS'un numarasını verdiler. ASUS'u arayınca hemen hoş bir karşılama ile sorunumun ne olduğunu sordular, düzgün bir şekilde izah ettim. Bana bir mail gönderdiklerini, bu maile sorunun fotoğraflarını eklememi istediler. Yolladım...
- Koneko Toujou
- asus hep
- Forum: Monitörler ve Görüntüleme Aygıtları
Aynısını ben de yaşadım. Garantisi devam ediyorsa yolla.
Ağustos ayında bitti, ne yapmak lazım şimdi çöpe mi atalım?
- Makaleler
- 50
Dediğim gibi, panel arızası o halde. ASUS'un yetkili servisi ile iletişime geçmeyi dene. Baktın fahiş fiyat çekiyorlar, yeni monitör alırsın.Yok hocam evdeki televizyona bağlayınca bir şey çıkmıyor galiba monitörden kaynaklanıyor.
Koneko Toujou
Üstün
Ağustos ayında bitti, ne yapmak lazım şimdi çöpe mi atalım?
Servisle görüş. Olmazsa panel monitöre yakın fiyatta zaten. Yenisini alırsın.
Servisle görüş. Olmazsa panel monitöre yakın fiyatta zaten. Yenisini alırsın.
Tam elimdeki monitörü 2.el satıp yeni monitör almayı düşündüğüm günün akşamı çıktı ya bu olay, ne yapsam bilemiyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet