termalmacun 4

Başarılı
Öncelikle merhaba, ASUS laptopu uzun zamandır kullanıyorum. Bluetooth var diye hatırlıyorum ama driver yok. Ayarlar üzerinden'de açamıyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekli.

Model: ASUS X550CA
Windows 11

Son düzenleme:
Sonucunda ne dedi? Başarılı dedi mi? Önceki sürümü kaldırıp dene. Yine olmazsa sürücü imzalamayı zorlayarak yap.
Bilgisayarı Gelişmiş başlatma seçenekleri ile aç ve Sürücü Zorlamayı devre dışı bırak. Windows aramadan Gelişmiş Başlatma seçeneklerine git ve cihazı yeniden başlat. Muhtemelen başlatınca sana seçenekler sunacak ve sürücü imzasını zorlamayı devre dışı bırakmak 7. seçenek olabilir. Gelişmiş başlatma seçenekleri seni yönlendirecektir.

Sonucunda ne dedi? Başarılı dedi mi? Önceki sürümü kaldırıp dene. Yine olmazsa sürücü imzalamayı zorlayarak yap.
Bilgisayarı gelişmiş başlatma seçenekleri ile aç ve sürücü zorlamayı devre dışı bırak. Windows aramadan gelişmiş başlatma seçeneklerine git ve cihazı yeniden başlat. Muhtemelen başlatınca sana seçenekler sunacak ve sürücü imzasını zorlamayı devre dışı bırakmak 7. seçenek olabilir. Gelişmiş başlatma seçenekleri seni yönlendirecektir.

Başarılı dedi. Dediklerinizi araştırıp bir deneyeceğim.

Linux'da illusator, Photoshop, uzak masaüstü bağlantısı ve WinRAR gibi programlar vs. bulunuyor değil mi? Driver'ı kurmayı deniyorum hemen.
Adobe bazı programlarını resmi linux desteği getiriyordu ama bunlar hangileri bilmiyorum.
Adobe Photoshop ve Illusator yok ama alternatifi var sizi memnun eder mi bilmiyorum.
Yine benzer şekilde WinRAR yok ama WinRAR açabilen programlar var.

Adobe bazı programlarını resmi Linux desteği getiriyordu ama bunlar hangileri bilmiyorum.
Adobe Photoshop ve ıllusator yok ama alternatifi var sizi memnun eder mi bilmiyorum.
Yine benzer şekilde WinRAR yok ama WinRAR açabilen programlar var.

Windows 11 gayet optimize ve güzel bir şekilde çalışıyor. Herhangi bir kasma ve donma problemi yaşamıyorum. Maksimum aynı anda 20 sekme, Photoshop, Spotify ve Copilot açık oluyor zaten. Ama hiçbir şekilde ısınma ve kasma yaşamadım bu zamana kadar. Bu yüzden şu anlık Linux'a geçmeyeceğim.

Bu arada sorunu çözemedim bu yüzden Trendyol'dan bir Bluetooth 5.0 USB'si aldım. Hepinize çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

Bilgisayarı gelişmiş başlatma seçenekleri ile aç ve sürücü zorlamayı devre dışı bırak. Windows aramadan gelişmiş başlatma seçeneklerine git ve cihazı yeniden başlat. Muhtemelen başlatınca sana seçenekler sunacak ve sürücü imzasını zorlamayı devre dışı bırakmak 7. seçenek olabilir. Gelişmiş başlatma seçenekleri seni yönlendirecektir.

Hocam Bluetooth bugün kendiliğinden geldi. Gizli simgelerde Bluetooth aygıtını görüp şeye gelince Bluetooth'u görünce hemen kulaklık bağlamayı denedim ve bağlandı aşırı şaşkınım şu an. Uygulama açınca ses biraz kasıyor ama. Aldığım ürün daha gelmedi sizce gelmeden iptal etmeli miyim yoksa 5.0 daha mı iyi olur.

Son düzenleme:
Sorunu çözmen güzel. Zaten bir yerlerde bir şeyleri eksik yaptığın belliydi. Bizimde anlayamadığım o eksik şeylerdi :) Muhtemelen güncellediğin yazılımla çalıştı ama ünlem filan işaret derken çalışmıyor düşüncesiyle deneyemedin bir türlü. Hayırlı olsun diyelim.

5.0 daha iyidir tabii.

Sorunu çözmen güzel. Zaten bir yerlerde bir şeyleri eksik yaptığın belliydi. Bizim de anlayamadığım o eksik şeylerdi :) muhtemelen güncellediğin yazılımla çalıştı ama ünlem filan işaret derken çalışmıyor düşüncesiyle deneyemedin bir türlü. Hayırlı olsun diyelim.

5.0 daha iyidir tabii.

Çok teşekkür ederim, iyi geceler.