Tamamdır. Şimdi bir kez daha bakıp YouTube ile de test edeceğim.

Teste bu temayı da ekliyorum.

Telegram için bahsettiğiniz tema ayarı nerede bulunuyor bulamadım ben :/

Ayarlardan chat settingste. Telegram'daki cizgiyi gormek gerçekten zor soldaki sohbetler kısmını kaydırınca ortadan falan kayboluyor ama YouTube'da görebileceğinizi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube karanlık modda da test ettim ve en ufak bir sorunu yok şu anda da videosu yükleniyor.

Benim test ettiğim modelde en ufak bir sorun yok zaten detaylıca videoda gösterdim. Ekstra bir test yapmaya gerek duymuyorum açıkçası dediğim gibi ya sizin windows‘ta bir sorun var ya ekran kartınızda ya ekran kartı sürücünüzde. İsterseniz DDU ile sürücüyü silip temiz kurulum yapıp öyle deneyin ama yeni Windows sürümüne de geçmenize rağmen sorun çözmezse iade edebilirsiniz arkadaşlar.

İstediğiniz diğer testleri de yaptım arkadaşlar:

Son düzenleme:
Ekran kartı sürücüsü güncel, monitör sürücüsü güncel, geriye bir tek windows 11'i denemek kalıyor. Bendeki windows 10 ve windows kaynaklı olabileceğini düşünüyorum (umarım öyledir). Eğer bu da çözüm sağlamazsa iade etmekten başka seçeneğimiz kalmıyor:)

@Recep Baltaş yaptığınız testler ve ilginiz için çok teşekkür ederim. Konuyla ilgili bir gelişme olursa sizi de bilgilendireceğim. İyi günler.

Ekran kartı sürücüsü güncel, monitör sürücüsü güncel, geriye bir tek Windows 11'i denemek kalıyor. Bendeki Windows 10 ve Windows kaynaklı olabileceğini düşünüyorum (umarım öyledir). Eğer bu da çözüm sağlamazsa iade etmekten başka seçeneğimiz kalmıyor:)

@Recep Baltaş yaptığınız testler ve ilginiz için çok teşekkür ederim. Konuyla ilgili bir gelişme olursa sizi de bilgilendireceğim. İyi günler.

@Recep Baltaş yardımınız için teşekkürler. Windows 10'dan 11'e geçip tekrar denedim tüm FMleri kurdum ekran kartı driver kurdum fakat sorun hala aynı şekilde devam ediyor fotoğrafı ekleyeceğim. Ben iade etmek için tüketici hakem heyetine başvurdum çünkü vatan servise gönderiyor ve servis sorun yok deyip geri yolluyor sorun bir tek bende olmuş olsaydı başka şeylerde denerdim fakat 1'den fazla kişide olduğundan ben sorunun fabrika çıkışlı olduğunu düşünüyorum ya da bize bu tarz aynı arıza denk geldi. Tüketici heyetinden geri kalan işlemleri yapacağım.

43deb226-c11e-4464-8ed2-4d3b2f3420b8.webp

Son düzenleyen: Moderatör: