jotem
Uzman
Teşekkürler takipteyiz.Arkadaşlar selam, sorunu ASUS'a ilettim, cevap bekliyorum.
Güncelleme: Asus konuyu araştırdığını söyledi. Gelişme olursa aktaracağım.
Teşekkürler takipteyiz.Arkadaşlar selam, sorunu ASUS'a ilettim, cevap bekliyorum.
Güncelleme: Asus konuyu araştırdığını söyledi. Gelişme olursa aktaracağım.
Konu yurt dışına da iletildi. ASUS yurt dışından cevap bekliyoruz şu anda.
Konu yurt dışına da iletildi. ASUS yurt dışından cevap bekliyoruz şu anda.
Recep Hocam konuyu takipteyim. Bende de arkadaşlarda olduğu kadar olmasa da aynı sorun var. 1 aydır kullanıyorum monitörü forumda denk gelmesem fark etmezdim. Sadece karanlık temada YouTube'da yorumların sonunda ekranın sağ çerçevesine yakın kısımdaki satır sonunda dikkatli bakmazsam fark edemediğim dinamik bir çizgi oluşuyor. Umarım yazılımsal bir durumdur üründen çok memnunum. İade ile uğraşmak istemem. @Recep Baltaş
Sorunu yaşayan arkadaşlar konu ile ilgili çözüm bulunana kadar 240Hz'te kullanırsanız bu durumu yaşamıyorsunuz gördüğüm kadarıyla.
Arkadaşlar sorun çözülene kadar 240Hz'te kullanmayı düşünüyorum umarım çözülür.
Arkadaşlar konuyu takipteyim. ASUS'a tekrar sordum, şu anda yıl sonu toplantıları var mış. Konuyla ilgileniyorlar.
Noldu @Recep Baltaş hocam yokmu bir haber.Arkadaşlar konuyu takipteyim. ASUS'a tekrar sordum, şu anda yıl sonu toplantıları var mış. Konuyla ilgileniyorlar.
Noldu @Recep Baltaş hocam yokmu bir haber.Arkadaşlar konuyu takipteyim. ASUS'a tekrar sordum, şu anda yıl sonu toplantıları var mış. Konuyla ilgileniyorlar.
S5LMQS205180 daha önce yazmadım ama konuyu takip ediyordum. aynı sorun benimkinde de var. Seri numarası S5LMQS205180Günaydın. Bugün tekrar soruyorum
Kontağım cevap vermedi. Yarın tekrar dürterim.
Arkadaşlar selam. Ürünlerinizin seri numaralarını iletir misiniz?