Bendeki Atatürk aşkı sürekli artıyor, sanki Atatürk'ü tanıyormuşum gibi hissediyorum, sizde de var mı böyle bir şey?

Evet... Her gün daha çok gururlaniyorum. Öldükten yıllar sonra bile insanları kendine düşman edebilen bir lider. Ruhu şad olsun.

Happy nation gerçekten atama yazılmış gibi. Tam uyuşuyor.

"Kemalist misiniz?" sorusuna verilen en iyi yanıt olan "hâlâ devam ediyorum" cümlesi tam tanımımı oluşturuyor. Ülkenin gördüğü en ilerici atılım olan Kemalizm'e sıkı sıkıya bağlı kalmak durumundayız, mutlaka bir birliktelik durumu olmalı. Sevgi olmasa bile az çok saygı duyulmalı. Ben de bu noktadayım.

Sevgin artmaz bir kere seversin tamam neden her gün artıyor?

2 yıl önceki bağlılığımla şu anki aynı değil o zamanda severdim ama şu anki daha farklı Atatürk'le ilgili sürekli yeni bilgiler öğrendikçe sevgi ve saygımda büyük bir artış olduğunu düşünüyorum.

Saplantı seviyesine gelmedikçe ne ala.

Benimki minnet durumu ağırlıklı bir sevgi bence her türkün böyle atasına bağlı olması gerekir.

2 yıl önceki bağlılığımla şu anki aynı değil o zamanda severdim ama şu anki daha farklı Atatürk'le ilgili sürekli yeni bilgiler öğrendikçe sevgi ve saygımda büyük bir artış olduğunu düşünüyorum.

Benimki minnet durumu ağırlıklı bir sevgi bence her türkün böyle atasına bağlı olması gerekir.

Bendeki Atatürk sevgisi olabildiğince büyük sanki Atatürk'ü tanıyormuşum gibi hissediyorum, sizde de var mı böyle bir şey?

Bendeki Atatürk aşkı olabildiğince büyük, sanki Atatürk'ü tanıyormuşum gibi hissediyorum, sizde de var mı böyle bir şey?

Son düzenleme:
Bende maalesef yok ya ideolojimiz bir değil. Ama iyi işler çıkartmış adam. Adım atmış en azından.

Bendeki Atatürk aşkı sürekli artıyor, sanki Atatürk'ü tanıyormuşum gibi hissediyorum, sizde de var mı böyle bir şey?

Bende de var. Masamın yanında portresi asılı. Her gün daha da büyük aşkla yanıp tutuşuyorum. Adını duyunca kalk Atam ben yatacağım kalk diyorum sürekli. Kalk da ben yatam sen çok değerlisin.