Atatürk'e yapılan saygısızlıklara karşı ne yapılabilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AMG GOAT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 59
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    atatürk
Makaleler
2
Yer
Denizli
Bu terbiyesiz insanlar çok var. Instagram gibi herkesin görebildiği yerlerde bile var. Ne yapabilirim?

Olmaması gereken yaratıklar. Kusura da baksınlar konuyu görenler. Artısı eksisi vardır illaki Atatürk'ün (ben görmedim) ancak hakaret ve saygısızlık asla kabul edilemez.

Cevabı basit: Atatürk’e ve hatırasına hakaret yasaktır. Atılan iftiraları ise ayrıca şikayet edip, kanıtlarıyla birlikte neden o bilginin yanlış olduğunu yazacaksınız. Yazmanıza gerek de yok; gerçeği kendileri bulmak zorunda. Ama yaparsanız, daha iyi olur.

Olmaması gereken yaratıklar. Kusura da baksınlar konuyu görenler. Artısı eksisi vardır illaki Atatürk'ün (ben görmedim) ancak hakaret ve saygısızlık asla kabul edilemez.
Put falan diyorlar. Bir de bir tane Instagramda post gördüm ve diyor ki, Atatürk gibi beslenin. Tabii Atatürk'ün yediği yemekleri koymuşlar. Ve insanlar şey demiş, siroz olmuş bu yenilmez bunlar. Yazık, günahtır.

Heykeline baltayla saldıran, orakla saldıran insanlardan pek bir şey bekleme hocam. Rakıya kurban olsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…