Bu terbiyesiz insanlar çok var. Instagram gibi herkesin görebildiği yerlerde bile var. Ne yapabilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?mustaine 1
Üstün
Bu yasa gereği Cimer üzerinden şikayet edebilirsiniz.
Atatürk eleştirilebilir fakat saygısızlık eden benim gözümde köpekten başka bir şey değildir.
Uyuyan Sincap 71
Üstün
Köpeğe saygısızlık. Kaç tane yasaklı maddeyi buluyor burnuyla. Bunlar köpekten bile değersiz varlıklar.Atatürk eleştirilebilir fakat saygısızlık eden benim gözümde köpekten başka bir şey değildir.
Hay yaşayın be hocam.Atatürk eleştirilebilir fakat saygısızlık eden benim gözümde köpekten başka bir şey değildir.
Uyuyan Sincap 71
Üstün
Olmaması gereken yaratıklar. Kusura da baksınlar konuyu görenler. Artısı eksisi vardır illaki Atatürk'ün (ben görmedim) ancak hakaret ve saygısızlık asla kabul edilemez.
Cevabı basit: Atatürk’e ve hatırasına hakaret yasaktır. Atılan iftiraları ise ayrıca şikayet edip, kanıtlarıyla birlikte neden o bilginin yanlış olduğunu yazacaksınız. Yazmanıza gerek de yok; gerçeği kendileri bulmak zorunda. Ama yaparsanız, daha iyi olur.
Put falan diyorlar. Bir de bir tane Instagramda post gördüm ve diyor ki, Atatürk gibi beslenin. Tabii Atatürk'ün yediği yemekleri koymuşlar. Ve insanlar şey demiş, siroz olmuş bu yenilmez bunlar. Yazık, günahtır.Olmaması gereken yaratıklar. Kusura da baksınlar konuyu görenler. Artısı eksisi vardır illaki Atatürk'ün (ben görmedim) ancak hakaret ve saygısızlık asla kabul edilemez.
Uyuyan Sincap 71
Üstün
Put falan diyorlar. Bir de bir tane Instagram'da post gördüm ve diyor ki, Atatürk gibi beslenin. Tabii Atatürk'ün yediği yemekleri koymuşlar. Ve insanlar şey demiş, siroz olmuş bu yenilmez bunlar. Yazık, günahtır.
Heykeline baltayla saldıran, orakla saldıran insanlardan pek bir şey bekleme hocam. Rakıya kurban olsunlar.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
5.000 TL bütçede bataryası uzun giden ve hafif telefon tavsiyesi
- desire doue
-
-