İçtenlikle söyleyebilirim ki keşke haksız olsaydınız hocam. Yani demek istediğim anlaşılmıştır umarım ben çok pimpirik yaparım bazen.@Oltran
Videoda bu çok iyi anlatılmış. Ne yazık ki, Atatürk’ün çevresinde onu anlamış adam akıllı bir kişi bile yoktur. Tek isim verebilirim; o da Hasan Ali Yücel.
Detaylar
Kim cevapladı?Uyuyan Sincap 70
Üstün
Şöyle açıklama yaparım. Atatürk sevgimi. Ayrıca ince sevgimi. Başkanım
megatronn
Üstün
Bu terbiyesiz insanlar çok var. Instagram gibi herkesin görebildiği yerlerde bile var. Ne yapabilirim?
CİMER'e şikayet et. Türk evladının Atatürk ile sorunu olamaz. Zamanında dedelerini denize döktüğü için kuduruyor bazıları.
Uyuyan Sincap 70
Üstün
Burada Atatürk düşmanlarına yer yok.
Atatürk düşmanı ve şeriatçiysen doğru başka foruma. Burada senin gibi adamlara yer yok.
Burası teknoloji formu ama insanlar buraya kendi sorunlarınıda yazıyor ve bu formda kişinin görüşünü beğenmediyseniz diye emoji bölümü konmuş ben görüşünü beğenmediğim arkadaşların mesajlarına beğenmeme attım ve bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum ayrıca acıttımı derken 3 kişiye beğenmeme attım 6 kişiden fazla bana geri dönüşü oldu kimi daha çok acıttığı gayet açık hoca kelimesinin sözlüğe göre 1.anlamı islamlıkta, din bilgisi olan ve din işleriyle görevli kimse, din adamı olduğunuda hatırlatmak isterim.
Not: Anti-Kemalist'im, Şeriatçıyım! Sapına Kadar! Ölene Kadar!
Atatürk düşmanı ve şeriatçiysen doğru başka foruma. Burada senin gibi adamlara yer yok.
Kov kovabiliyorsan.
Uyuyan Sincap 70
Üstün
@Recep Baltaş Hocam karar sizin.
Neyin kararını verecek mademki burası özgürce düşüncelerimizi paylaşabildiğimiz bir forum burada kimse Recep Baltaş veya modlara yalakalık yapmak zorunda değil.
Son düzenleyen: Moderatör:
@Recep Baltaş
Hocam, CS 1.6 oynarken kullanıcılar istemedikleri kişiler için banlanma talep ediyordu. Yeterli oy alınınca o kişi ban yiyordu. CS 1.6'da bu biraz kötüye kullanılıyordu ama burada aynısı olacağını sanmıyorum.
Hocam, CS 1.6 oynarken kullanıcılar istemedikleri kişiler için banlanma talep ediyordu. Yeterli oy alınınca o kişi ban yiyordu. CS 1.6'da bu biraz kötüye kullanılıyordu ama burada aynısı olacağını sanmıyorum.
Mantıklı argümanların varsa, özellikle beğenmedi attığın Stalin konusuyla ilgili cevap bekliyorum.Neyin kararını verecek mademki burası özgürce düşüncelerimizi paylaşabildiğimiz bir forum burada kimse Recep Baltaş veya modlara yalakalık yapmak zorunda değil.
Uyuyan Sincap 70
Üstün
Atamın getirdiği alfabeyi kullanmak ne kadar güzel değil mi?
Yeni konular
-
-
-
-
Makine ya da Elektrik bölümünde laptop lazım olur mu?
- Hamza Ensar Sağlam
-
-
-
-
-
-