Atatürk’lü karne 3 ve 4. sınıfa, 1 ve 2. sınıfa 'gelişim raporu': Yeni uygulama tartışma yarattı!

KökBilgi

Uzman
Tepkilerin odağında ise, 1. ve 2. sınıflara verilen bu belgede Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e yer verilmemesi bulunuyor. Eğitimciler ve veliler, aynı eğitim kademesinde farklı simgesel uygulamaların kabul edilemez olduğunu dile getirdi.

Türk gencinin aklından Atatürk'ü kazımaya ne kadar uğraşsalar da vatanperver Kemalist nesli karşılarında intikamcı bir şekilde bulacaklar. Yusuf Tekin, ya tekinsiz işler yapmazsın ya da fermanını Türk milleti imzalar.

Kaynak:

Gençliğe Hitabe'yi kaldırıp sözde teknolojik atılımlarımızı (sözde diyorum çünkü "yerli ve milli" uçak KAAN'da F35 motoru kullanılıyor) falan koymaları kabul edilemez.

Ama zaten bunlar Atatürksüz müfredat isteyen tayfa olduğundan şaşırmadık, ama onları çok şaşırtacağız.

Geçen gün de dediğim gibi, bir rahat vermiyorlar. Sanki hiç başka derdimiz yokmuş gibi karnelerden kaldırmayı düşünüyorlar. Yapamayacaklar. Bu ülkenin evlatlarına atalarını unutturamayacaklar. Ağaç yaşken eğilir; onlar da bunu iyi biliyorlar.

Siyaset biliminde "salami slicing" denilen taktik vardır. Nedir bu? Yani bir bütünü tek seferde yok ederseniz büyük isyan çıkar. Ama dilim dilim, kademe kademe, alıştıra alıştıra yaparsanız tepkiyi sönümlendirirsiniz.

Şu an yapılan toplumun sinir uçlarını test etmektir. tepki çok büyük olursa "Bir yanlışlık olmuş, düzeltiyoruz" denilip geri adım atılır . Eğer tepki cılız kalırsa, bu yeni format standartlaşır ve 3-5 sene sonra kimse neden yok diye sormaz.

Bu mevzu ne tesadüftür ne de kagıt tasarrufu. Bu sembollerin kamusal alandaki görünürlüğünü azaltmaya yönelik hamledir. Bakanlığın "not sistemi değişti" savunması bir bakıma doğru olsa da, Atatürk görselini kaldırmanın zorunlu bir sonucu değildir. tercihtir.

Atatürk'ü sevmeyen herkese Atatürk'ü göstermeye devam edeceğiz. Sorun yok.

Bu arada Yusuf Tekin'i sevenlere ve Noel düşmanı olanlara bir haberim var, kızı Londra'da Noel kutladı.
Süreleri doldu yaptıklarının kalıcı olmadığının onlar da farkında maksat Anayasa değişikliğine zemin hazırlamak bilhassa Anayasa değişirse sokakların huzuru da değişir. Teröristlerle yatağa girenler gelecekte küfürlerle anılacak.

Türk devletine düşman bir yapı ülkeyi ele geçirse ancak bu kadarını yapabilirdi. Ulus bilincini yok etmeye çalışmak manda ve himaye anlayışından farksızdır.

Atatürk'ün fotoğrafını kaldırmak, matbaa mürekkebine hükmetmek kadar kolay olabilir ancak onun kurduğu Cumhuriyet'in kazanımlarını, özgür düşünceyi ve bağımsızlık karakterini bu coğrafyadan kazımaya kimsenin mürekkebi yetmez. Fotoğrafını kaldırmakla uğraşanlar, fikriyle baş edemeyenlerin acizliğinden başka bir şey sergilemiyor işte.

"Elbet bir gün beni unutturmaya çalışanlar olacaktır ama Türk gençliği buna izin vermeyecektir."

Dosya Ekleri

• IMG_4468.webp
    691,6 KB · Görüntüleme: 40

Şaka maka unutturmaya çalışıyorlar yavaştan denemeye devam edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…