Bütçe
2.000 TL
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. @Zero_Tw02 @Ceasar128 peki herhangi sıralama veya tier list benzeri bir şey bulabilir miyim bu qc durumu hakkında, örneğin iyiden kötüye markaların veya modellerin qc durumu gibi. Ya da hiç olmazsa bildiğiniz birkaç markanın qc durumunu söylemeniz mümkün mü hangi markadan/modelden uzak durmam gerektiğini bileyim.

A9 Plus haric dediginiz modeller alinabilir. MCHOSE'nin mcu kotuymus @Zero_Tw02 hocam soyledi. Ben SC680 oneriyorum. A9 Pro da alinabilir ama SC680 yeterli.

Qc listesi bulmaniz zor.

Bilindik markalardan SteelSeries'dan uzak durmanizi oneririm. Ayrica Razer DeathAdder V2/V3'lerden de uzak durun.

Son düzenleyen: Moderatör:
A9 Plus haric dediginiz modeller alinabilir. MCHOSE'nin mcu kotuymus @Zero_Tw02 hocam soyledi. Ben SC680 oneriyorum. A9 Pro da alinabilir ama SC680 yeterli.

Qc listesi bulmaniz zor.

Bilindik markalardan SteelSeries'dan uzak durmanizi oneririm. Ayrica Razer DeathAdder V2/V3'lerden de uzak durun.
Teşekkür ederim A9 pro MCU nasıldır, pixart flagship MCU kullanıyor diye biliyorum .

MCU'lar hakkinda pek bilgim yok ama o modele guzel deniliyordu diger forumda. MCU'su iyidir herhalde.
Son bir sorum daha var çok rahatsız ettim kusura bakmayın. Wraith'den mouse alınır mı sizce, bazı durumlarda sattığı ürünün arkasında durmadığı bile oluyormuş özelliklede ATK gibi QC'si çok iyi olmayan markalar için.

Son bir sorum daha var çok rahatsız ettim kusura bakmayın. Wraith'den mouse alınır mı sizce, bazı durumlarda sattığı ürünün arkasında durmadığı bile oluyormuş özelliklede ATK gibi QC'si çok iyi olmayan markalar için.
Bana kalirsa Wraith'ten bir sey alacagima Logitech M330 Kullanirim. Meyer'da ayni bu arada iade politikasi konusunda. Meyer'in destegi daha da kotu.

Bana kalirsa Wraith'ten bir şey alacagima Logitech M330 kullanirim. Meyer'da ayni bu arada iade politikasi konusunda. Meyer'in destegi daha da kotu.

Nereden alabilirim ki Wraith veya meyer gibi şirketler bildiğim kadarıyla Çin malı ürünlerin en büyük ithalatçısı, A9 Plus Amazon'da klassegear tarafından satılıyor ama A9 Pro hiçbir yerde yok saydığım iki yer dışında.

Nereden alabilirim ki Wraith veya meyer gibi şirketler bildiğim kadarıyla Çin malı ürünlerin en büyük ithalatçısı, A9 Plus Amazon'da klassegear tarafından satılıyor ama A9 Pro hiçbir yerde yok saydığım iki yer dışında.
Size SC680 gider aslinda ama illa A9 PRO istiyorsaniz Wraith disi cok secenek yok gibi.

Iade konusunda degil de garanti konusunda ortalamadan kotu olsalar da cok kotu degiller.