Aktif olarak Scyrox V6 kullanıyorum en ufak gıcırdama yok.Ürünü kullandım. Nefretim aşırı ürünün balonlaştırılması. Üründen nefret edecek olsam 3000TL vermem. Ürün kötü ürün değil ama hem fazla abartılıyor. Hem de gelmişsin objektif yorum yapanınız yok. Scyrox'un hafif olması dışında + say bana ATK'ya göre gene eyvallah dersin de. Kaplama desen çok yakın. Bataryada ATK önde. Build kalitesi desen gene ATK. Kutu içeriği ATK. Skatez ATK. Abi 2 ürünü de kullandım. Kulaktan doğma bilgi ile konuşacaksan koşunma. Bana Rtings sitesinden attığın kimsenin farkına bile varmayacağı 0.3ms gecikme değerini atmanın gram umrumda olmadığını söyledim.
Ve şu da var 40 gram ürün kutudan ne kadar sağlam da çıksa uzun vadede o seviyede hafif ürünler eğer karbon fiber veya magnezyum kasa ile gelmiyorsa arkadaşlar Creaking yani gıcırtı ve kasada esneme problemleri kaçınılmaz olacaktır. Bunu da belirtiyorum. Daha geçen 2 arkadaş Scyrox alıp iade etti adam 1. hafta sonunda kasası esnemeye başladı clickleri gevşedi diyor ürün için. Ben ürünün şarjını 2 defa bitirdim 3.'ye bitirme fırsatım olmadan side Flex başladı ürünümde. Normalde dert etmem daha kötü QC sorunlu ürünler de kullandım da objektif bir değerlendirme yapmıyorsanız veya iki ürünü de kullanmadıysan neye göre Scyrox daha iyi diyorsun.
Detaylar
Kim cevapladı?Spartan
Başarılı
Kulaktan doğma bilgi RTINGS mi oluyor acaba güldürme lütfen burada bir gerçek var. Aynı zaman da ben teknik tarafı konuşuyorum sen kutu içeriği Build kalitesi batarya vb. şeyler hakkında konuşuyorsun. Aynı zamanda objektifim. Benim etrafımdada çok fazla Scyrox kullanan kişiler var hiç gıcırdama sesine rastlamadılar. Acaba kullanan kullanıcı hor davrandığı için fareye olmuş olmasın.
"Bu fiyatlara en iyi performansa sahip farelerdir'.
Ben forumdaki açılmış konudan örnek veriyorum sen etrafımdaki insan diyorsun. Ben diyorum ki RTINGS'de 0.3ms veya 0.5 ms gecikme değeri farkı kimsenin umurunda değil çünkü aradaki farkı kimse hissetmeyecek. Ben elime aldığım ürünün daha Solid olmasını - RTINGS'deki 0.5 ms gecikme farkına yeğlerim.
Hasanxcd
Uzman
Ben forumdaki açılmış konudan örnek veriyorum sen etrafımdaki insan diyorsun. Ben diyorum ki RTINGS'de 0.3ms veya 0.5 ms gecikme değeri farkı kimsenin umurunda değil çünkü aradaki farkı kimse hissetmeyecek. Ben elime aldığım ürünün daha Solid olmasını - RTINGS'deki 0.5 ms gecikme farkına yeğlerim.
Bu senin fikrin ben teknik tarafı seçerim. Kimsenin derken çok yanlış bir kelime tercihi yapmışsın. Bu işin profesyonel tarafıda var biliyorsun. Aynı zamanda malzeme kalitesi falan da kalitesiz değil zaten.
Spartan
Başarılı
Sorun yaşayanlar var. Birincisi benim. Benim dışımda az zaten konu araştırmalarına Scyrox V6 yazsan gene benzer sorun yaşayanlar de mevcut.Aktif olarak Scyrox V6 kullanıyorum en ufak gıcırdama yok.
Bende sana delil göstereyim ozaman. 2 farklı ATK A9 ürünü 1 tane de Scyrox kullandım.
Karşındaki adamın yorum yaparken WLmouse-Pwanage'den en giriş seviye Darmoshark ürününe kadar kullandığını bilip yorum yaparsan sevinirim. Senin demene göre Rtings sitesine göre Scyrox'un ozaman BeastX'den de daha iyi olması lazım sonuçta sensör testleri daha iyi.
Hasanxcd
Uzman
Sorun yaşayanlar var. Birincisi benim. Benim dışımda az zaten konu araştırmalarına scyrox V6 yazsan gene benzer sorun yaşayanlar de mevcut.
Eki Görüntüle 180350
Eki Görüntüle 180353Eki Görüntüle 180354
Bende sana delil göstereyim o zaman. 2 farklı ATK A9 ürünü 1 tane de scyrox kullandım.
Karşındaki adamın yorum yaparken wlmouse-pwanage'den en giriş seviye Darmoshark ürününe kadar kullandığını bilip yorum yaparsan sevinirim. Senin demene göre RTINGS sitesine göre Scyrox'un o zaman Beastx'den de daha iyi olması lazım sonuçta sensör testleri daha iyi.
Bir ürünün az sayıda kullanıcıda sorun çıkarması, genel anlamda ürünün sorunlu olduğu anlamına gelmez. Kendi deneyimlerime dayanarak söyleyebilirim ki, ben aktif olarak kullanıyorum ve herhangi bir problem yaşamadım. Burada göz ardı edilmemesi gereken bir başka etken de kullanıcının hor kullanımı doğrudan cihazı etkileyebilir.
Sensör performansını değerlendirirken yalnızca donanım tarafına odaklanmak yeterli değildir. Sensörün gecikme süresi (sensor latency), donanımın kalitesi kadar, bu donanımın yazılımla ne kadar uyumlu çalıştığına da bağlıdır. Yani, sensörün performansını belirleyen asıl faktör; donanım bileşenleri ile yazılım optimizasyonunun birlikte nasıl çalıştığıdır. (bu yüzden çok iyi bir peformans çıkarıyor)
Burada üreticinin yaptığı en önemli iş, farklı donanım bileşenlerini uyum içinde çalışacak şekilde bir araya getirmek ve yazılım desteğiyle en iyi sonucu ortaya çıkarmaktır. Bu nedenle, ürünü yalnızca kullanılan parçalar üzerinden değerlendirmek eksik bir yaklaşım olur. Asıl başarı, donanım ve yazılımın kusursuz bir şekilde komplike edilmesiyle elde edilir. İşte bu ürünün en büyük artısı da burada yatıyor: Yüksek uyumluluk, düşük gecikme ve performans.
Spartan
Başarılı
Bir ürünün az sayıda kullanıcıda sorun çıkarması, genel anlamda ürünün sorunlu olduğu anlamına gelmez. Kendi deneyimlerime dayanarak söyleyebilirim ki, ben aktif olarak kullanıyorum ve herhangi bir problem yaşamadım. Burada göz ardı edilmemesi gereken bir başka etken de kullanıcının hor kullanımı doğrudan cihazı etkileyebilir.
Sensör performansını değerlendirirken yalnızca donanım tarafına odaklanmak yeterli değildir. Sensörün gecikme süresi (sensor latency), donanımın kalitesi kadar, bu donanımın yazılımla ne kadar uyumlu çalıştığına da bağlıdır. Yani, sensörün performansını belirleyen asıl faktör; donanım bileşenleri ile yazılım optimizasyonunun birlikte nasıl çalıştığıdır. (bu yüzden çok iyi bir peformans çıkarıyor)
Burada üreticinin yaptığı en önemli iş, farklı donanım bileşenlerini uyum içinde çalışacak şekilde bir araya getirmek ve yazılım desteğiyle en iyi sonucu ortaya çıkarmaktır. Bu nedenle, ürünü yalnızca kullanılan parçalar üzerinden değerlendirmek eksik bir yaklaşım olur. Asıl başarı, donanım ve yazılımın kusursuz bir şekilde komplike edilmesiyle elde edilir. İşte bu ürünün en büyük artısı da burada yatıyor: Yüksek uyumluluk, düşük gecikme ve performans.
Bu dediğim Reddit'de de yabancılar arasında konuşulan bir şey. Altta yazan adam 2 kopya almış üründen 2 üründe de sıkıntı yaşamış. Az buçuk yaşanmıyor bu sorunlar ki zaten çoğu bu sorunların zamanla ortaya çıktı. Çoğu incelemeci Max 1-2 defa şarj bitirip 1-2 hafta en fazla kullanıp inceleme yapıyor.
Sana tek sayfa Reddit aramasından 6 farklı post çıkarıyorum. Daha ne istiyosun.
Hasanxcd
Uzman
Eki Görüntüle 180358
Bu dediğim Reddit'de de yabancılar arasında konuşulan bir şey. Altta yazan adam 2 kopya almış üründen 2 üründe de sıkıntı yaşamış. Az buçuk yaşanmıyor bu sorunlar ki zaten çoğu bu sorunların zamanla ortaya çıktı. Çoğu incelemeci Max 1-2 defa şarj bitirip 1-2 hafta en fazla kullanıp inceleme yapıyor.
Şu anda bende herhangi bir sıkıntı yok.
Üretim hatasıda olabilir bazıları normaldir bazıları hatalıdır bu olabilecek bir şey. "teknik tarafta çok üstün"
Hasanxcd
Uzman
Konuyu uzatmaya gerek yok bence artık arkadaş kendisi seçecek yazdıklarımızdan hangisi kafasına uyuyorsa onu seçer.
Evet. Neden açıklamayayım.
Eki Görüntüle 180366
Şunca edebiyat. Scyrox'un 0.4ms ATK'den daha iyi Click ve sensör gecikmesine sahip olduğunu anlatmak için.
Evet. Neden açıklamayayım.
Spartan
Başarılı
Teknik taraftan çok üstün değil. İkiside parça olarak birebir aynısını kullanıyor. Scyrox'un 0.5ms daha iyi olması sensör ve click açısından o ürünü daha iyi yapmaz. Öyle olsaydı pro arenada şuan günümüzde NE GPX - Ne Viper - NE Vaxeee ne de Zowie ve Pulsar kullanan oyuncu olurdu.Şu anda bende herhangi bir sıkıntı yok.
Üretim hatasıda olabilir bazıları normaldir bazıları hatalıdır bu olabilecek bir şey. "teknik tarafta çok üstün"
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-