Teknik taraftan çok üstün değil. İkisi de parça olarak birebir aynısını kullanıyor. Scyrox'un 0.5ms daha iyi olması sensör ve Click açısından o ürünü daha iyi yapmaz. Öyle olsaydı Pro arenada şu an günümüzde ne gpx - ne Viper - ne vaxeee ne de Zowie ve Pulsar kullanan oyuncu olurdu.

Dostum teknik tarafın ne olduğunu açıkladım sana. İster kabul et ister etme "teknik tarafta çok üstün". Scyrox forumlarda çok popüler olsa da espor oyuncuları bilinen markalardan şaşmaz.

Konuyu uzatmanın artık lüzmü yok.

Aynen hacıtello. Valorant ve LoL'de oynarken 20 ping altını görmeyip fare gecikmesi 0.5 ms daha düşük o yüzden teknik tarafta daha iyi edebiyatı yapmayı ne çok seviyonuz be. Gamepower fareden Scyroxa geçince aydınlanma yaşamış, en iyi ürün benim ürünüm kafasında takılıyorsun. Tek dediğin teknik detay. Verdiğim örneklemelere cevabın bende öyle sorun olmadıdan öteye gidemiyor. İkisi arasındaki iyi kötü yanları sayıyorum oraya cevap bile veremiyorsun.

Benim bir markaya karşı husumetim olsa gidip millet Rampage yahu ne derken 2700TL verip Rampage mouse testi yapmam. Gidip MCHOSE forumlarda bu kadar övülmesine rağmen MCHOSE karşıtı konuşmam. Ben kötü ürüne veya daha iyi alternatifi olan ürünü giydireceksem giydiriyorum. Hiçbir firma babamın oğlu değil.

Scyrox'da bu problemlerin yaşanma nedeni side duvarlarının Reinforce yapılmamış olmasından kaynaklı özellikle gıcırtı problemi bu yüzden baş gösteriyor çünkü fabrikada 0.001 milim kaydırma yapsan veya kasayı tam oturtmasan gıcırtı problemi doğurur zaten. Reddit postları da bu yüzden QC sorunu yaşayanlar ile dolu.

Copy paste her konuya aynı ürünleri kopyala yapıştır yapmak yerine az objektif davranın. Rtings testi umrumda değil. Daha birkaç ay önceya kadar Rtings sitede G305 fare öneriyordu budget seçenek olarak.

Aynen hacıtello. Valorant ve LoL'de oynarken 20 ping altını görmeyip fare gecikmesi 0.5 ms daha düşük o yüzden teknik tarafta daha iyi edebiyatı yapmayı ne çok seviyonuz be. Gamepower fareden scyroxa geçince aydınlanma yaşamış, en iyi ürün benim ürünüm kafasında takılıyorsun. Tek dediğin teknik detay. Verdiğim örneklemelere cevabın bende öyle sorun olmadıdan öteye gidemiyor. İkisi arasındaki iyi kötü yanları sayıyorum oraya cevap bile veremiyorsun.

Benim bir markaya karşı husumetim olsa gidip millet Rampage yahu ne derken 2700TL verip Rampage mouse testi yapmam. Gidip MCHOSE forumlarda bu kadar övülmesine rağmen MCHOSE karşıtı konuşmam. Ben kötü ürüne veya daha iyi alternatifi olan ürünü giydireceksem giydiriyorum. Hiçbir firma babamın oğlu değil.

Scyrox'da bu problemlerin yaşanma nedeni side duvarlarının reinforce yapılmamış olmasından kaynaklı özellikle gıcırtı problemi bu yüzden baş gösteriyor çünkü fabrikada 0.001 milim kaydırma yapsan veya kasayı tam oturtmasan gıcırtı problemi doğurur zaten. Reddit postları da bu yüzden qc sorunu yaşayanlar ile dolu.

Copy paste her konuya aynı ürünleri kopyala yapıştır yapmak yerine az objektif davranın. RTINGS testi umurumda değil. Daha birkaç ay önceya kadar RTINGS sitede G305 fare öneriyordu budget seçenek olarak.

Konuyu her defasında uzatma diyorum ama sen illa uzatıyorsun. Öncelikle üsluplu konuş. Karşında babanın oğlu yok. Karşına karşı argümanlarla gelince işi kişiselleştirmene gerek yoktu. İşi kişiselleştirmenden anlıyorum ki, hani demişsin ya "en iyi fare benim" diyorsunuz diye, şu anda egoist duruma düştüğünü belirtmek isterim. İnsanlara "Gamepower kullanıyorsundur şimdiye kadar" demek neymiş? Ben hayatımda hiç Gamepower'ın hiçbir ürününü kullanmadım. Ancak bu ürünler genellikle ucuz olduğundan dolayı, bütçesi yetmeyen arkadaşlar mecburen seçiyor. Aynı zamanda, insanların ne kullanıp kullanmadığını bilmeden yorum yapmak önyargıdır. Kendini herhalde dünyadaki en iyi fare incelemecisi sanıyorsun. Ayrıca, objektifim. Sana diyorum ki ben donanım tarafını konuşmam. Teknik tarafta bilgim var, bu bilgi RTINGS'ten değil bu arada. Yazılım tarafında bilgim olduğundan dolayı teknik tarafta konuştum ve sana ısrarla dedim ki ben donanım tarafını konuşmuyorum. Ayrıca, ilk üretimlerde hata olabilir, çok yüksek ihtimalle şu anda yeni üretilenlerde herhangi bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Ayrıca dostum saydığın hiçbir oyunu da oynamıyorum bu da bir önyargıdır. "sana diyeceğim şu ki konuyu kişiselleştirmene gerek yoktu". Bilinen bir ürünü attığım için her konuya copy paste mi atmış oluyorum. Son olarak G305 öneri vermeleri kendi önerileri teste bağlı koymuyorlar oralara.

Daha fazla uzatma artık.

Son düzenleme:
ATK A9 Ultra alacağım elim büyük olduğundan A9 daha güzel oturur diye düşünüyorum cevaplarınız için herkese teşekkür ederim. Bu arada bence A9 Ultra Syrox v6'nın fiyatına göre kutu içeriği olsun özelliği görünüşü olsun daha iyi.

ATK A9 Ultra alacağım elim büyük olduğundan A9 daha güzel oturur diye düşünüyorum cevaplarınız için herkese teşekkür ederim. Bu arada bence A9 Ultra Syrox v6'nın fiyatına göre kutu içeriği olsun özelliği görünüşü olsun daha iyi.
En başta, el ölçünüz nedir? V6 küçük/orta bir fareyken, A9 büyük bir fare.
İki farenin belki de en farklı niteleyicisi boyutu zaten. Superlight kullandıysanız bire bir klonu A9. Elinize oturmadıktan sonra da sensör isterseniz PAW 5090 olsun, önemi yok.