Aynen hacıtello. Valorant ve LoL'de oynarken 20 ping altını görmeyip fare gecikmesi 0.5 ms daha düşük o yüzden teknik tarafta daha iyi edebiyatı yapmayı ne çok seviyonuz be. Gamepower fareden scyroxa geçince aydınlanma yaşamış, en iyi ürün benim ürünüm kafasında takılıyorsun. Tek dediğin teknik detay. Verdiğim örneklemelere cevabın bende öyle sorun olmadıdan öteye gidemiyor. İkisi arasındaki iyi kötü yanları sayıyorum oraya cevap bile veremiyorsun.
Benim bir markaya karşı husumetim olsa gidip millet Rampage yahu ne derken 2700TL verip Rampage mouse testi yapmam. Gidip MCHOSE forumlarda bu kadar övülmesine rağmen MCHOSE karşıtı konuşmam. Ben kötü ürüne veya daha iyi alternatifi olan ürünü giydireceksem giydiriyorum. Hiçbir firma babamın oğlu değil.
Scyrox'da bu problemlerin yaşanma nedeni side duvarlarının reinforce yapılmamış olmasından kaynaklı özellikle gıcırtı problemi bu yüzden baş gösteriyor çünkü fabrikada 0.001 milim kaydırma yapsan veya kasayı tam oturtmasan gıcırtı problemi doğurur zaten. Reddit postları da bu yüzden qc sorunu yaşayanlar ile dolu.
Copy paste her konuya aynı ürünleri kopyala yapıştır yapmak yerine az objektif davranın. RTINGS testi umurumda değil. Daha birkaç ay önceya kadar RTINGS sitede G305 fare öneriyordu budget seçenek olarak.