Bir ürünün az sayıda kullanıcıda sorun çıkarması, genel anlamda ürünün sorunlu olduğu anlamına gelmez. Kendi deneyimlerime dayanarak söyleyebilirim ki, ben aktif olarak kullanıyorum ve herhangi bir problem yaşamadım. Burada göz ardı edilmemesi gereken bir başka etken de kullanıcının hor kullanımı doğrudan cihazı etkileyebilir.
Sensör performansını değerlendirirken yalnızca donanım tarafına odaklanmak yeterli değildir. Sensörün gecikme süresi (sensor latency), donanımın kalitesi kadar, bu donanımın yazılımla ne kadar uyumlu çalıştığına da bağlıdır. Yani, sensörün performansını belirleyen asıl faktör; donanım bileşenleri ile yazılım optimizasyonunun birlikte nasıl çalıştığıdır. (bu yüzden çok iyi bir peformans çıkarıyor)
Burada üreticinin yaptığı en önemli iş, farklı donanım bileşenlerini uyum içinde çalışacak şekilde bir araya getirmek ve yazılım desteğiyle en iyi sonucu ortaya çıkarmaktır. Bu nedenle, ürünü yalnızca kullanılan parçalar üzerinden değerlendirmek eksik bir yaklaşım olur. Asıl başarı, donanım ve yazılımın kusursuz bir şekilde komplike edilmesiyle elde edilir. İşte bu ürünün en büyük artısı da burada yatıyor: Yüksek uyumluluk, düşük gecikme ve performans.