Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
Konu Başlıkları Gizle
- 1 NEREDEN - NE KADARA ALDIM?
- 2 VERSİYONLAR
- 3 TEKNİK ÖZELLİKLER
-
4
İNCELEME
- 4.1 Kutu İçeriği
-
4.2
Ergonomi
- 4.2.1 SWİTCHLER
- 4.3 DOCK ÜNİTESİ
- 4.4 GÖRSEL TASARIM
- 4.5 DAHİLİ EKSTRALAR
- 4.6 YAZILIM
- 4.7 EN BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞIM: MAKRO TUŞLARI
- 5 TESTLER
- 6 ÖZET
Metin Tarihi: 29.5.2026
Selam.
Bir dönem Fiyat-Performans kategorisine uçarak giren ATK Battle Axe PRO incelememe hoş geldiniz.
Ürünü Ocak başından beri kullanıyorum ve tam olarak istediğim tarzda bir inceleme bulamadığımdan yazma gereği duydum.
Biraz tekdüze gittikten sonra detaya bağlayacağım.
Daha fazla uzatmadan başlayalım.
NEREDEN - NE KADARA ALDIM?
6 Ocak 2026'da Wraith'den 2475 ₺'ye almıştım.O dönem için direkt bir rakibi yoktu. İndirim kovalarsanız Gamesir Supernova vardı ancak o da bu kadar gırtlak dolu değildi. O da genelde 2800-3200 arası değişiyordu o dönemlerde.
Wraith konusunda ufak bir parantez; Wraith, kendi markasının ürünleri hariç garanti konusunda ilgisiz. Forumlarda zibil tane başlık gördüm. Bu yüzden ürünün kutusunu açarken falan video çekmenizi öneririm.
Şu an stoklarda gözükmüyor. İkinci elden veya farklı bir satıcıdan bulursanız F/P oranı bu şekildeydi.
VERSİYONLAR
Aynı modelin Battle Axe ve Battle Axe PRO versiyonu var. PRO olmayan versiyon baya basic bir ürün. PRO olanı asıl gırtlak dolu paketi sunuyor. Ben de PRO'yu inceleyeceğim.Normal ve PRO arasındaki farklar; (İleride detaylarına değineceğim)
- PRO versiyonunda A, B, X, Y tuşları mekanik iken normal versiyonunda membran.
- L2-R2 / LT-RT tuşlarının kilitlenme kademeleri farklı. PRO versiyonunda 3 aşamalı ayar var. Normal versiyonunda 2.
- PRO versiyonunda 4, düz versiyonda 2 adet makro tuşu bulunuyor. + Arkadaki tuşların tasarımları da epey farklı.
- PRO versiyonunda ön yüz, stick ve D-pad'ler modüler yapıdadır. Normal versiyonda bu yoktur.
- Şarj (dock) ünitesi sadece PRO versiyonda çıkıyor.
- Ebatlarda farklılıklar var.
ATK Battle Axe PRO
Ben beyaz versiyonunu kullanıyorum. Siyah versiyonunun tasarımı bana çok özensiz geldiğinden tercih etmedim.
ATK Battle Axe
Ebatlar
TEKNİK ÖZELLİKLER
Butik markaların gamepad'leri TR pazarında çok sonradan geldi.Bu gecikmişlik yüzünden XBOX bilmem kaçıncı nesil controller, Dualshock/DualSense + yazılım ve Logitech F710 tekelinde kalmış / zorunda olduğu için bu modelleri tercih edenler için 1 dakikalık
saygı duruşu... o7
Butik markalar iyi gelmiş, hoş gelmiş. Ateşi keşfeden mağara adamı gibiymişiz bunu fark ettim.
ATK Battle Axe PRO, donanımsal özellikleri ile gerçekten çok iyi bir model. Özellikle yukarıda saydığım gamepad'leri follofoş edecek seviyede dolu. Hatta bazen Supernova gibi rakiplerini de bu sayede yeniyor.
| Stick ve Triger | Hall Effect |
| Tuşlar | Mekanik |
| Makro Tuşları | 4 (2 ön, 2 arka) |
| Modülerlik | Stick, ön panel, d-pad |
| Işıklandırma | ARGB. Yazılımdan ayarlanabiliyor. |
| Yazılım | Var |
| Bağlantı Seçenekleri | Kablo, 2.4 GHz, Bluetooth | 1000 Hz |
| Uyumluluk | PC, Android, IOS, Switch 1 ve 2 |
| Batarya | 1000 mAh |
| Ses çıkışı | 3.5 mm aux ses çıkışı (Kablolu kullanımda) |
İNCELEME
Buradan sonrası biraz daha subjektif olarak gideceğim kısım. Söylemem gereken tüm "teknik" şeylerden bahsettim. Sizi ilgilendiren kısım diyebilirim.Kutu İçeriği
GamepadDock ünitesi: Hem şarj, hem alıcı için istasyon görevi görüyor.
2.4 GHz dongle
Kablo: Type-C > Type A | 1.5 metre | Örgülü
- 8 noktalı altıgen / yuvarlakımsı d-pad.
- PS3 dekine benzer şişman joystick. (2*)
Ergonomi
- Standart XBOX düzenini kullanıyor. Sadece biraz daha tombul hissettiriyor. Kavrama kısmında bir sıkıntısı yok.
- Makro tuşlarına uzanması rahat. Sertlikleri de kıvamında. İstemeden basamayacağınız şekilde ayarlanmış.
- Makro tuşlarının sertlikleri hakkında:
- Arkadakiler/Alttakiler metal. Tutuculukları metal tutuculuğu kadar. Tırtık yok, metal kendi dokusu ile parmağı tutuyor. Pek kaygan değil.
Yapısı gereği biraz güvensiz hissettiriyor ancak abanmadığım sürece elimde kalacak gibi değil.
Sertlikleri ise yüksek. İsteyerek basabilirsin ancak yanlışlıkla basamazsın.
- Üsttekiler (Joysticklerin altındaki) oldukça yumuşak. Konumu gereği yanlışlıkla basılamaz, basılmak istendiğinde yumuşak + clicky olmaları sayesinde rahatça basılabilir.
Üstüne buraya da tırtıklar koymuşlar.
- Kaplamasını beğenmiyorum.
- Herhangi bir grip tape kullanılmamış. Eliniz direkt plastiğe temas ediyor. Bu da leke tutması ile alakalı sorunlara sebep oluyor. Hele hele benim gibi beyaz alırsanız... İnternette grip tape aradım ancak bu modele uygun grip tape yok galiba. Uydurmayı denemek dışında çare yok.
- Doku olarak çapraz çizgisel, hafif girintili bir yapı. Eli aşırı rahatsız etmiyor. Siyah kısım düz piano black dokusunda. Mat olmayan, hafif kaygan bir plastik.
- Herhangi bir kadifemsi doku yok. En fazla "biraz kaliteli mat plastik" dokusu hissi alabilirsiniz.
- Tuşlar arasındaki mesafe iyi.
- İlk etapta biraz gömük ve oval kenarlı olmaları biraz garip hissettiriyor ancak alışınca güzel oluyor.
- Tuşlarda hafif bir wobble (sallanma) gözlemledim. Kullanımda bir sıkıntı yaratmıyor. Rijit hissettirmiyor sadece.
- Kaplamaları pürüzsüz ve çok hafif "saydam plastik kayganlığı" var. Parmağınız üstünde kayıyor ancak rahatsız edici düzeyde değil.
- Joystick dizaynları tutucu.
- Oyuklu olanları kullanıyorum. Parmakta kavraması iyi ve dışındaki pütürlü yapı, parmak dışı ile oynatmayı kolaylaştırıyor.
5-6 aylık kullanımımda soyulma yaşatmadı. Cap takmasanız da olur gibi.
- Kutudaki diğer oyuksuz dizaynda da benzer bir yapı var. Dikiş izine benziyor. O da tutmak konusunda kafi. Buna cap takmanızı öneririm.
Bu dizaynda düzlük biraz az. F710 bana daha düz geliyordu. Meraklısına duyurulur.
- Joystick'lerin hassasiyeti yeterli. Kullanırken rahatsız edecek kadar sert veya yumuşak değil.
- Logitech F710'a kıyasla daha hafif.
- D-pad güzel ancak biraz sert. Ama çıtırından sert. D-pad'i sık kullanmıyorum bununla da alakası var.
- Default 4 yönlü "+" şeklindeki dizaynı kullanıyorum. Oraya işim düştüğünde görevini yerine getiriyor. İstemeden basmıyorum veya basmak için yırtınmıyorum.
Ayrıca bunda wobble ile denk gelmedim. Oldukça katı duruyor.- Kutudan 8 yönlü altıgen/yuvarlakımsı versiyon da çıkıyor. Onu pek beğenmediğimden kullanmıyorum. Deneyimlemedim.
- İkisi de çok hafif mat yapıda. Tırtık vs. yok ancak yeterince tutucu.
- L2-R2/LT-RT iyi ancak kronik problemi var.
- 3 aşamalı kilitleme mekanizması var. Arkadaki kaydırmalı switch ile aralarında geçiş yapıyorsunuz. İstemediğiniz sürece kaymaz.
8 mm = Yarış oyunlarında gaz-fren dengesi için
0.7 mm = CoD tarzı competitive arenalar için
3 mm = İkisinin tam ortası. Şu ana kadar kullanmak için fırsatım olmadı ama 3A'lar için bunu kullanacağım muhtemelen.
- Burası sadece fiziksel olarak çalışmıyor, yazılımsal olarak da kalibre ediyor.
Ben Forza Motorsport'da 8 mm ile oynuyordum. Bir kontrol edeyim, dedim eşek ölüsü gibi deadzone gördüm. Yazılımda deadzone ayarlama göremeyince + wraith söz konusu olunca yandık dedim... Sonra 3 mm'ye alıp deadzone olmadığını görünce oh çektim. 0.7'de zaten tuş gibi oluyor. 8 mm'de ekstra hassaslık gerektiği için deadzone sandığım şey yaşanıyormuş
- Gelelim o KRONİK SORUNA!
Dönem dönem trigger tuşlarından gıcırdama ve yay sesleri gelmeye başlıyor. Biraz oyun oynayınca düzeliyor. Onu kullanmadığım için trip mi atıyor anlamadım gitti. Bazen bu gıcırdama hissiyata da ufaktan etkili oluyor.- Üzerlerinde tırtıklı bir yapı var. Bu da tutuculuğu ve leke tutuculuğunu arttırıyor.
- Yay sertliği güzel. Özellikle F710 kullandıysanız nefes alacağınızı garanti ediyorum.
- Triger tuşlarında herhangi bir yalpalama/sağ-sola esneme ile karşılaşmadım.
- L1-R1/LB-RB'ler olması gerektiği gibi.
- "Bastım, ilerlettim, aha click'ledi" gibi değil. Basıncı uyguladığınızda tuş gibi davranıp clickliyor. Bu click mesafesi kısa, bu yüzden tepkisellikleri başarılı.
- Kenar/köşeden basma konusu da başarılı. Tabii ortadan basmak kadar değil. En dışa gittikçe hafif sallanıyor. Olur o kadar + kimse o kadar dıştan basmaz.
- Üzerindeki belirgin tırtıklı yapı leke tuttuğu gibi parmağı da çok iyi tutuyor. İsabetli olmuş.
- Ön panel değiştirilebilir. Bu çoğu incelemeden atlanıyor. Bazı kullanıcılar bunu kusur sanmıştı da değil.
- Bu kısım mıknatıs ile tutturuluyor. İstemediğiniz sürece çıkartamazsınız + çıkarmak için biraz takla attırıyor. Geri takması inanılmaz basit.
- Doku olarak hafif mat. Tam mat demiyorum çünkü o seviyede tutucu değil.
SWİTCHLER
Çoğumuz gamepad'lerde "mekanik switch" kullanıldığını ilk defa bu modelle görmüş olabiliriz.Burada kullanılan switchler hakkında detay bulamadım. Bu yüzden Gemini'yi ÖSYM tarzında sorguya çekip söke söke almak zorunda kaldım. Bir de varsayımlardan gittim :/
- Burada kullanılan switchler mekanik ancak mekanik klavyedekiler gibi değil, mouse'lardaki tarzda switchler. Daha uçuk fiyatlardaki gamepad'lerde optik switch bile var.
E... ATK da mouse yapıyor zaten? = Kalitesi aşağı yukarı belli. - Muhtemelen 1.5 mm hareket mesafesi ve yine muhtemelen 40-50 milyon tıklama ömrü vardır. Membran mekanizmalarda bu değer 1-5 milyon arası olur genelde.
- Hissiyat olarak mouse click sesi ve bump hissiyatı var.
- Konumu gereği sesi biraz daha içinde sektirerek "düğme" gibi çıkartıyor. Birebir mouse değil yani.
Logitech G502 Hero ve Scyrox V8 ile kıyaslayınca sesi biraz daha yumuşak çıkıyor. O kadar cırtlamıyor yani.
- Hissiyat olarak sanki bozuk PS3 kolundaki pörsümüş ve içine göçmüş X veya Kare gibi geliyor ilk başta. Tuşlar fazla dışarıya çıkık değil ve basımı yumuşak. Switch olduğu için hafif bir sallanma payı da var. Bu bir eksi mi HAYIR! Alışınca müptelası oluyorsunuz.
Kısa hareket mesafesi, alçak tuşlar biraz tedirgin ediyor ancak mouse'lardakine benzer "bump" hissiyatı ve click sesi durumu çok iyi toparlıyor.
Basış geri bildirimi iyi. İstemeden basmazsınız, isterseniz anında basarsınız. Membran'da daha fazla kuvvet uygulamanız gerekiyor.
ATK Battle Axe PRO'yu rakiplerinden öne geçiren şeylerden birisi kesinlikle bu!
DOCK ÜNİTESİ
Tasarım bütünlüğü olarak fena durmuyor. Boşta dururken biraz çirkin.
Aşağıdaki resimden de görebileceğiniz gibi kaydırmaz taban koymayı ihmal etmemişler.
- Üzerinde beyaz bir LED var (soldaki fotoda belli oluyor biraz) ancak bu LED pil oranını belirtmiyor.
- Gamesir Supernova, yeşil, sarı, kırmızı olarak belirtiyordu. Çok garip bir eksiklik.
- Kontrolcü, dock'a cuk oturmuyor.
- Alttaki makro kulakları ve dock'taki boşluklar yeterince cuk oturmuyor. Bu yüzden şarj istasyonuna tam olarak oturmayıp PC'nin sapıtmasına şahit olabilirsiniz.
Birkaç denemeden sonra nasıl oturtmanız gerektiğini anlıyorsunuz.
- Dock'dan alırken kendinize çekin, yukarı kaldırmayın. Yoksa stant ile vedalaşamıyor.
- En beğendiğim nokta ise dongle için base görevi görmesi.
- Bu kapağın altına gizlemişler alıcıyı. Bu sayede yeşil ışıktan kurtuluyoruz.
- Takması basit ancak çıkartması biraz gıcık.
- Malzeme kalitesi meh...
- Aşırı "boş" hissettirmiyor ancak çok da kaliteli diyemem. Beklenebilecek düzeyde, gayet okey.
- Doku olarak gamepad'in modüler ön yüzeyindeki seviyede bir matlığı var.
GÖRSEL TASARIM
Ergonomi bıdılarını katmazsak beyaz versiyonun tasarımını beğendim. Dock ünitesi biraz "ben ne alaka" diyor ancak tasarım bütünlüğünü öyle ya da böyle tamamlıyor.Leke tutması ve sararması maalesef en büyük eksisi. Siyah versiyonunu sevmememin cezası gibi.
RGB tasarımı ise yeterli ancak daha iyi olabilirdi.
- Joystick'lerin kenarlarında bulunuyor. Tuşlarda falan yok. Onlar dümdüz beyaz.
- Yiğidi öldür hakkını yeme; çok doğru konumlanmış. Joystick havadaymış gibi duruyor ve kenar aydınlatma olduğunu pek çaktırmıyor.
- Aydınlatma modları da hayal kırıklığı. Sabit, rainbow ve nasıl çalıştığını tam çözemediğim breathing modu var.
Bu modlar içinde de pek söz hakkımız yok maalesef.
- Parlaklık ve canlılık olarak hiç sıkıntım yok. Fazla göz aldığı ve bataryama yazık dediğim için %25'te aşağıdaki renk kodlarında kullanıyorum. Yeterli.
R 29 G 55 B 82
Yazılımdan seçtiğiniz renklere karşı iyi tepki veriyor.
DAHİLİ EKSTRALAR
Hangi kılıfa uydursam bilemedim diyerek buraya dolduruyorum.- 6 eksenli jiroskop var. Bunu test etmek için kablolu bağladım, gamepad'i Switch moduna aldım ve Steam'dan Switch için birkaç ufak ayar yaptım.
Bundan sonra artık Steam, gamepad'i Switch olarak görüyor. Nasıl test etmem gerektiğini tam bilmediğim için burada kesiyorum. Tak çalıştır olarak jiroskop kullanmak, Ximput'dan dolayı biraz gıcık ancak var mı? Var. Çalıştı mı? Evet çalıştı. - Üstünde dahili 3.5 mm aux kulaklık çıkışı var. Bu sadece kablolu kullanırsanız aktif oluyor. İlk aldığımda denemiştim ve hiç memnun kalmamıştım. KZ ZS1'i Turkish Airlines kulaklıklarına çeviriyor yemin ediyorum! Hayat memat meselesi değilse kullanmayın / ben beceremedim
- Titreşim motorları yeterli. Kalitelisi ne kadar fark ettirir bilmiyorum ancak şu anki basit kullanımda tatmin etti + fazla bile geldi.
- Sağ Weak - Sol Strong şeklinde ayrılmış. Dengeleri Gamesir Supernova'dan daha iyi geldi bana. Onda bir taraftaki motor çok dominanttı.
- %100 güç bana gereksiz geldiği için bunu da %25'e indirdim. Titreşimi seviyorsanız artırabilirsiniz.
- Dock'dan kaldırdığımda veya logo'ya basılı tutup çalıştırdığımda 1-2 saniyede PC'yi algılayıp açılıyor. O konuda gayet kararlı.
- 1000 mAh batarya demişler. Ben özellikle bataryayı sınamadım ancak bir kez bittiğine denk geldim...
ONDA DA FORZA HORIZON 6 ÖN SİPARİŞ GÜNÜ 17 SAAT GÖMDÜĞÜMDE BAŞARDIMMuhtemelen onda da şarjı ful değildi.
YAZILIM
ATK genelde yazılımları ile övülüyor ancak PC'ye indirdiğimiz yazılımı biraz sakat.- Fonksiyonellik olarak çoğu şeyi kapsıyor. Aradığınızı bir şekilde bulursunuz, detay girmeme gerek yok. Ancak bazı eksikleri var ve işiniz oralara düşünce acayip can sıkıcı!
- Deadzone ayarı seçilemediğinden yukarıda bahsetmiştim.
- Makro atamaları detaylı ancak makro düğmelerine tuş ataması hayal ettiğim gibi çalışmıyor... Buraya sadece gamepad üstündeki tuşlar ile oluşturulan makrolar atanabilir. Az aşağıda devam edeceğim.
- Vibrasyon, jiroskop gibi bazı test araçları yok.
- Şarj göstergesi şaşı. Ne zaman baksam %60 gösteriyor.
- Düzgün translate etmemişler. İngilizce seçmeme rağmen Çince yazılar görüyorum.
EN BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞIM: MAKRO TUŞLARI
Bu 4 adet makro tuşuna sadece gamepad üzerindeki tuşları atayabilirsiniz. Mesela F12'ye "ABS'yi kapat" komutu atayıp, gamepad'in arkasındaki tuşlardan birine F12 atayamazsınız.Keza makro atarken de sadece gamepad tuşları ile sınırlısınız. Size güzel bir sandbox sağlıyor ancak klavye tuşlarını kullanamamak çok üzücüydü.
En kötüsü şuydu: M4, M3, M2, M1 diye ayrı tuşlar olarak görünmüyor
Ya ustam ben GOW'da "Spartan Rage" tuş atamasına L3+R3 yerine M4'ü atayıp tek tuşla halletmek gibi fantezilere girişmek istiyordum.
Bunu yapmak için: ATK yazılımından L3+R3 makrosu oluşturup bunu M4 tuşuna atamam gerekiyor. Vidayı deliğe değil, deliği vidaya sokmak gibi oluyor yani.
İlla ki bir oyunda işime yarayacak... O güne kadar hayal kırıklığı olarak kalacak ama -_-
Aslında bir oyunda işime yaradı... Arkadaki tuşlardan birisi default olarak L3 gelmişti (o tarz bir şey). GTA 5'de L3'e basıldığında bir anda arkasına dönüyor. PvP'de baya işe yarar.
TESTLER
Kendimce birkaç test yaptım. Birilerinin illa ki işine yarar diye belirtiyorum.CIRCULARITY TESTİ
5-6 ay sonucunda %0.2'lik oldukça normal bir sapma var. Hall Effect olmayan bir stick'de daire düzgün çizilemiyor.
POLLING RATE VE LATENCY TEST
[Tüm testler 1 numara ile yapıldı + Left Stick + Stick olabildiğince Smoth hareket ettirildi + Gamepad MEDİUM modunda]Mesafe: 70-80 cm civarı
Bağlantı: Dock (Arkadaki USB'lere bağlı) - Dock'a bağlı 2.4 GHz
956 Hz | En az 0.95 ms, ortalama 1.05 ms.
Mesafe: 1 karış civarı
Bağlantı: Dock (Arkadaki USB'lere bağlı) - Dock'a bağlı 2.4 GHz
984 Hz | En az 0.95 ms, ortalama 1.02 ms.
2.4'te sadece maksimum değerler değişmiş, o da hep değişiyordu zaten. Net bir şey diyemem ona.
Mesafe: 50-70 cm civarı
Bağlantı: 2.4 GHz | Kasanın ön paneli
987 Hz | En az 0.95 ms, ortalama 1.01 ms.
USB ve mesafe ayırt etmeden benzer performans sergilediğini öğrendik.
Bağlantı: Kablo | Arka panele bağlı
604 Hz | En az 0.96 ms, ortalama 1.66 ms.
Kablolu testi zibil kez yaptım ancak sonuç bu. Garip.
Fast modu denedim ancak pek ölçülebilir bir fark alamadım. Test metodum ile alakalı olabilir.
ÖZET
ARTILARGırtlak dolu donanım.
[Dack, HE triger ve stick, mekanik düğmeler, modüler ön panel, paketteki ekstra d-pad ve stick, IOS, Switch, Android uyumluluğu, 3.5mm aux, ARGB, 4 makro tuşu, jiroskop, örgülü kablo]
Rekabetçi fiyat. (Stok yenilenirse ne kadar olur ona göre değişir)
Fena olmayan yazılım.
Siyah ve Beyaz seçenekleri
EKSİLER
Doku ve dış malzeme kalitesi
[Grip tape olmaması, dokusuz olması ve çok leke tutması]
Makro tuşlarının atama tarafındaki can sıkan eksikliği
PS veya XBOX uyumlu olmaması
Pil göstergesi olmaması
L2-R2/LT-RT kronik ses sorunu (denk gelirse)
Dack tasarımı (Eksi değil, belirtme amaçlı)
Eğer stokları rakiplerine nazaran yine avantajlı bir fiyat ile gelirse = 8/10 (Çevresindeki fiyat muadili ürünlere nazaran)
BİTTİ
Okuduğunuz için teşekkürler.
Kendi kullanıcı yorumlarınızı belirtirseniz herkesin yararına olur.
Bir hatam varsa belirtirseniz düzeltmek için uğraşacağım.
Kasıtlı olarak kendi Gamepad'imin fotoğrafını pek atmadım. Üzerindeki kirden DNA'ma Ai desteği ile reverse enginering yapılıp klonlanılmayı istemiyorum.
Görüşmek üzere; iyi sosyaller
Referans inceleme
Gecikme test yazılımı (v1.3.1.4 kullandım)
github.com
Daire testi
www.hlplanet.com
Vibrasyon testi
gpadtester.net
Özellikler
wraithesports.com
www.atk.store
Videolu inceleme tarzı kaynak materyal
Herkese merhabalar sayın Techolay halkı!
Eski gamepadim olan F710'dan X15'e geçiş sonrası çağ atladıktan sonra bu iki kolu karşılaştırmaya karar verdim. İkisi de benzer fiyat bandında olduğu ve hâlâ çok kişi tarafından tercih edildiği için bu iki modeli özellikle karşılaştırmak istedim.
Biraz bu tarzda hissettiriyor, yalan yok
Kullanıcı deneyimi ve sayısal veriler karışık bir karşılaştırma olacak, buyrun başlayalım
Eski gamepadim olan F710'dan X15'e geçiş sonrası çağ atladıktan sonra bu iki kolu karşılaştırmaya karar verdim. İkisi de benzer fiyat bandında olduğu ve hâlâ çok kişi tarafından tercih edildiği için bu iki modeli özellikle karşılaştırmak istedim.
Biraz bu tarzda hissettiriyor, yalan yok
Kullanıcı deneyimi ve sayısal veriler karışık bir karşılaştırma olacak, buyrun başlayalım
TASARIM ve ERGONOMİ
Öncelikle her iki kolun fotoğrafını ekleyerek başlamak istiyorum.
EasySMX X15...
Öncelikle her iki kolun fotoğrafını ekleyerek başlamak istiyorum.
EasySMX X15...
- 14925
- easysmx easysmx x15 f710 logitech
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri
Gecikme test yazılımı (v1.3.1.4 kullandım)
Releases · cakama3a/Polling
Gamepads latency and polling rate tester (XinputTest analog) - cakama3a/Polling
Daire testi
Gamepad Tester 🎮Test stick drift, circularity and deadzones
The controller tester works best on Google Chrome. Connect your controller using a cable and click buttons. Move joysticks and check joystick circularity by
Vibrasyon testi
Gamepad Vibration Test - Gamepad Tester
Test your gamepad vibration online. Check rumble strength, detect motor issues, and ensure immersive feedback on Xbox, PlayStation, Nintendo controllers.
Özellikler
ATK Battle Axe Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
ATK AXE Series Tri-Mode Wireless Game Controller
AXE Series wireless controller. Hall Effect joysticks, adjustable triggers, & haptic feedback deliver precision gaming. Tri-mode, cross-platform. Shop now!
Videolu inceleme tarzı kaynak materyal
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: