Yer
Denizli, Türkiye
Merhaba. Ben internette dolaşırken Atlas OS hız artar ve FPS artar, RAM tüketmiyor diyorlar, ben AtlasOS kurulum videolarına baktığımda ilk başta Windows Defender kapatması istiyor ama güvenemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurulabilir. ama kurduktan sonra Windows update'i tamamen kaldırmassan otomatik güncellenir ve tekrar çok ram kullanan eski haline gelir.

Merhaba. Ben internette dolaşırken atlas OS hız artar ve FPS artar, RAM tüketmiyor diyorlar, ben AtlasOS kurulum videolarına baktığımda ilk başta Windows Defender kapatması istiyor ama güvenemedim.

Ben denedim gerçekten mükemmel çalıştığını deneyimledim ama RekOS'in yanına geçemez.

Windows düzenlemesi yapıyorsun, öyle ki bunun içerisinde Windows Defender'ı kalıcı olarak kapatma opsiyonu da var. Windows böyle bir şey yapmana virüs olarak algılamadan izin vermez. Virüs olarak algılamasa dahi bazı ayarları değiştirebilmek için defender'ı kapatman gerekiyor doğal olarak.

Format yoluyla mı yapacaksınız programla mı? Format ise dikkatli olursanız sorun olmaz, ki sürüm sizin için yeterliyse format öneririm, daha hızlı kalıyor programla yapılana göre. Ve denilenler tamamen doğru, ping sorununuz varsa ona da yardımcı oluyor.

Format yoluyla mı yapacaksınız programla mı? Format ise dikkatli olursanız sorun olmaz, ki sürüm sizin için yeterliyse format öneririm, daha hızlı kalıyor programla yapılana göre. Ve denilenler tamamen doğru, ping sorununuz varsa ona da yardımcı oluyor.
Program yoluyla.

Eğer o diskleri biçimlendirmezsen gitmez hocam.

Ama şahsen hocam Custom ISO kullancaksanız bence kendiniz Custom ISO yapmanız daha mantıklı.
Nasıl Custom ISO yapılır?

Son düzenleme: