Atlas OS vs ReviOS

Martinal

Uzman
Kullanan arkadaşlardan detaylı yorum almak istiyorum. Güvenilir ve performans odaklı arıyorum, hangisinden daha memnun kalırım?

Atlas OS sitesi gözüme daha hoş gelince sanki daha iyidir gibi sezdim ama siz kullananlar daha iyi bilir. Artı olarak ISO şeklinde indiremez miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Atlas OS sitesi gözüme daha hoş gelince sanki daha iyidir gibi sezdim ama siz kullananlar daha iyi bilir. Artı olarak ISO şeklinde indiremez miyim?
ISO indirmelerini internette eski sürümler için bulursunuz fakat stabil olmazlar ve güvenlik garantisi vermezler. Stock Windows ISO dosyasını AME ile playbooklarla modlayabilirsiniz eğer ISO istiyorsanız.

Açıkçası ikisi de hız konusunda iyi, aralarında kayda değer bir fark yok fakat Atlas biraz daha atik.

Açıkçası ikisi de hız konusunda iyi, aralarında kayda değer bir fark yok fakat Atlas biraz daha atik.

Gecikme olarak ReviOS daha düşükmüş sanırım

ISO indirmelerini internette eski sürümler için bulursunuz fakat stabil olmazlar ve güvenlik garantisi vermezler. Stock Windows ISO dosyasını AME ile playbooklarla modlayabilirsiniz eğer ISO istiyorsanız.

Şimdi atıyorum 0'dan 11 kuracağım, bütün Updateleri vs yaptıktan sonra da sitesinden o yöntemle mi kuracağım?

İkisini de kullandım. AtlasOS'te daha fazla FPS aldım fakat ReviOS'te latency daha düşüktü. Tabii sistemden sisteme göre değişiyor. Eğer iyi bir sisteminiz varsa FPS değil %1 Low FPS arttığı için oyun daha stabil hale geliyor. Windows daha akıcı oluyor. Hangisi daha iyi diye bir şey yok ikisini de test etmeniz gerek. Sistemden sisteme değişir.

Gecikme olarak ReviOS daha düşükmüş sanırım

Şimdi atıyorum 0'dan 11 kuracağım, bütün Updateleri vs yaptıktan sonra da sitesinden o yöntemle mi kuracağım?

Windows 11'i temiz kurun. Windows Güncellemelerinin bütün hepsini kurduğunuzdan emin olun ve yeniden başlatın sisteminizi. Ardından Microsoft Store güncellemelerini hepsini kurduğunuzdan emin olun ve yeniden başlatın sistemi. Sonra AME Wizard ve Playbook aracılığıyla ReviOS/AtlasOS'i kurun.

Daha sonra da driver vs kurayım değil mi? Ve Update'ler kapanacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…