Bu biraz da öznel yine de sormak istedim şu an yeni aldığım Nova 1 kulaklığı deniyorum ve çok keyifli. SS gg yazılımıyla kullanınca EQ ayarlarında değişiklik yapınca EQ değişikliği varlığını ortaya koyuyor ve DTS ile Atmos gereksiz geldi güzel dinlediğim için. Siz böyle durumda ne yaparsınız? 360 sesi almak için farklı bir ayar yapmama gerek yok galiba.
Detaylar
Kim cevapladı?Astronotarda
Üstün
Ben Dolby Access aldım ve şunu söyleyebilirim, Atmos ses çok güzel. Ama kullanımı şart değil.
@mete01 @Astronotarda SS gg ile Atmos ve DTS benzer işlevde diye anladım çünkü Atmos etkinleştirmek için SS ggyi devre dışı bırakmamı istiyor ve SS gg açınca da Atmos ve DTS gibi etki yapıyor.
Astronotarda
Üstün
SS gg senin kulaklık ayarı yaptığın bir program, Dolby ve DTS bunun üstüne ayar yapmaya uğraşıyor. SS gg için onları kapat. O daha önemli.@mete01 @Astronotarda SS gg ile Atmos ve DTS benzer işlevde diye anladım çünkü Atmos etkinleştirmek için SS ggyi devre dışı bırakmamı istiyor ve SS gg açınca da Atmos ve DTS gibi etki yapıyor.
SS gg senin kulaklık ayarı yaptığın bir program, Dolby ve DTS bunun üstüne ayar yapmaya uğraşıyor. SS gg için onları kapat. O daha önemli.
SS ggden yaptığım ayarlar daha belirgin oluyor bence de en iyisi SS gg ile devam etmek.
Arctis 1'deki dip ses bir hayalkırıklığıyken Nova 1'deki her şeyin olması gerektiği gibi olması diğer ekipmanlarımı da SS almamı isttettirdi.
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-