belirsizz

Uzman
Yer
Almanya, Düsseldorf
Attack on Titan izliyorum, normalde ara vermiştim. Geri başladım ve 4. sezona kadar geldim. Her şey iyi güzel ama Sezon 3 part 2'deki 8,9 ve 10. bölümlere kafam asla basmıyor, dönüp dönüp tekrar izliyorum ama anlayamıyorum.
Sezon 3 part2 8, 9,10. bölümler. Sezon olarak ayırmazsak 56,57 ve 58. Bölümler. (Grisha Yeager'ın anılarının, Marley ve Eldia arasındaki savaşın anlatıldığı bölümler.
Bu kısmı izleyip anlayan biri varsa ilerisi hakkında spoiler vermeden anlatabilirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
grisha'nın anılarının çoğu kısmını, Eren'e neden geçtiğini falan anlayamadım. Anıların anlatılışı çok karmaşık ve sırasız geldi. Bilerek mi böyle bende mi sorun var acaba?

Titan kullanıcıları eski kullanan kişilerin anılarını görebilir ARM'inde bazen beronun anıları görüyordu mesela.

Grisha'nın anılarının çoğu kısmını, erene neden geçtiğini falan anlayamadım. Anıların anlatılışı çok karmaşık ve sırasız geldi. Bilerek mi böyle bende mi sorun var acaba?
Özel devler miras alındığı zaman yenilen kişinin anıları mirasçıya geçiyor, mantığı basitçe bu. Eren de Grisha'nın anılarına sahip ama bazıların tam bilmiyor ve hatırlamıyor, neden hatırlamadığını -ve bazen neden parça parça hatırladığını- 4.sezonda anlatacaklar.

Saldırı Devi özel bir dev.