Sürprizbozan Attack on Titan İncelemesi

Eren ölmeseydi bile mutlu son sayılmazdı. Neredeyse tüm dostlarını kaybetmişsin en azından izleyiciler tatmin olurdu. Yazara az sallamadım o sonu gördükten sonra.

Güzel inceleme ama kısa olmuş, biraz detaylı şeyler bekliyorum sanırım.
Bu animenin müziklerine de bayılıyorum bu arada.

ve 2.favorim bu, ilk başta sevmemiştim ama o sezona cidden yakışıyor
4.Sezon bence iyi ki Mappa'ya geçti, o çizimler ve renk paleti o sezona cuk diye oturuyor bence.

Eren ölmeseydi bile mutlu son sayılmazdı. Neredeyse tüm dostlarını kaybetmişsin en azından izleyiciler tatmin olurdu. Yazara az sallamadım o sonu gördükten sonra.
Knk Rumbling'i başka nasıl durduracaklar? Tatlı dille olmaz diye düşünüyorum. Eren'in ölmesi gerekiyordu ve öldü de. O yüzden finali sizlerden daha çok tatmin etti beni.

Red Swan çok underrated ya. Neden kimse sevmiyor onu :/

Knk Rumbling'i başka nasıl durduracaklar. Tatlı dille olmaz diye düşünüyorum. Eren'in ölmesi gerekiyordu ve öldü de. O yüzden finali sizlerden daha çok tatmin etti beni.
bence o sonda gösterilen ağaç şeyi sıkıntı, bütün bunlar tekrar yaşanmasın diye uğraşıldıktan sonra o ağacı göstermek.. bilemedim

kanka Rumbling'i başka nasıl durduracaklar. Tatlı dille olmaz diye düşünüyorum. Eren'in ölmesi gerekiyordu ve öldü de. O yüzden finali sizlerden daha çok tatmin etti beni.

dünyanın yüzde bilmem kaçı gitmişti zaten. Kalan insanları alıp paradise adasına yerleşip mis gibi emekli hayatı yaşacaklardı. Eldialırlardan başka ırk kalmasaydı dünya da savaşda olmazdı.

bence o sonda gösterilen ağaç şeyi sıkıntı, bütün bunlar tekrar yaşanmasın diye uğraşıldıktan sonra o ağacı göstermek. Bilemedim

farklı ırklar olduğu sürece savaşlar olacaktı. 300 yıl sonra eldialıları soykırımdan suçlicaklardı eğer seri devam etseydi.

4. sezon bence iyi ki Mappa'ya geçti, o çizimler ve renk paleti o sezona cuk diye oturuyor bence.

Değil mi? Bunu belirteni ilk defa görüyorum. Ben hatta sezondaki genel hava için (herkes büyümüş vs.) daha "gerçekçi" ve "karanlık" bir temaya geçildiğini zannetmiştim, meğer stüdyo değişmiş.

Yine de Wit'i de çok seviyordum ben, değişikliği görünce üzülmüştüm.

bence o sonda gösterilen ağaç şeyi sıkıntı, bütün bunlar tekrar yaşanmasın diye uğraşıldıktan sonra o ağacı göstermek.. bilemedim
Aslında ben döngü teorisine inanıyordum ama o sondaki ağaç beni de şaşırttı.

Emekli hayatı? Knk Eren'in kalmış kaç küsur yılı. Ne hayatından bahsediyorusn. Adam her türlü ölecek.

en azından mikasa ile bir sahne olsaydı finalde
Neyse bir efsane bitti bakalım bunun gibi efsane olacak seri çıkacak mı ileride?

Evet ben çok seviyorum o atmosferi, adamlar yapmış he.

Wit de güzeldi, anlatılan konuya uyan bir çizimleri vardı. Mappa'ya gıcık olduğum tek konu, Mikasa'yı çizdikleri haller. Tamam mangaya uygun ama erkek yapmışlar yav resmen.
4.sezon 1.part biraz garipti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…