Sürprizbozan Attack on Titan İncelemesi

Linç yiyeceğim belki ama şu seri kadar etinden sütünden faydalanılan hiçbir seri yok. Bu serinin 2. sezonunu getiricez getiricez diye yıllarca beklettiler yok mangaka hapise girdi yok şöyle oldu bilmem ne, 2. sezon bi çıktı millet kafayı yedi gereksiz uzattılar seriyi. Zamanının FB anime gruplarında olanlar ne demek istediğimi anlayacaktır zaten.

Ben mangaya bakıyorum. İstisnalar dışında seriyi seri yapan mangasıdır bence. Bir seriyi sadece anime üzerinden eleştiri yapmak seriye değil animeye olur, yapan stüdyoya vs.

Son düzenleme:
Kitlesini her ne kadar sevmesemde güzel seri, ilk 3 sezon başka 4.sezon başka bir anime gibi hissetirdi bana, Eren bana göre iyi bir MC fakat gözümde bir guts etmez tabii (bu da berserkin seinen olma avantajından kaynaklı) sonu beni tatmin etmedi açıkçası, direkt kendi müttefikleri hariç herkesi katletmesi lazımdı sırf mikasa, Armin ve diğerleri uzun bir hayat yaşasın diye bu kadar şeye katlandı fakat işini yarım bıraktı zaten en son ki panelde gördük paradisi yok etmişlerdi neredeyse, diğer bir konu ise erwin, erwin seride ki en harcanan çar oldu, tüm bunlara rağmen bana göre iyi bir seri determinist bir evrende geçiyor olmasınında etmeni var bu başarıyı yakalayabilmesinde.

Son düzenleme:
İfadeler: 178
İzleyin, izlettirin. Efsane bir seri. Ben son sezonu hala izlemedim. Başları biraz unuttuğum tekrar başlayıp tek solukta bitirmeyi düşünüyorum. Sonu hakkında spoiler almadan izlemenizi tavsiye ederim.

İfadeler: 178
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…