Makaleler
1
Anime hayatımdaki eksik parçadır, Attack on Titan. Cidden hiç izlemedim. İzlemek istiyorum ama etrafımdaki herkes "overrated" diyor, biraz soğuttu açıkçası izlemekten. Sizce izlenir mi? Teması da beni çekiyor aslında ama sıkar diye korkuyorum.

Son düzenleme:

Yahu AOT nasıl underrated olsun? Çevrendekiler bilmiyor anime sektörünü herhalde. En çok izlenen seriler arasındadır. :LOL:

Kesinlikle izle, stüdyo değişikliği yüzünden son sezonlarda biraz garipleşiyor ve animenin ilk sezonları gerçekten harika ilerliyor. Bu yüzden stüdyo değişikliği ve son sezonda olayların aşırı gelişmesi biraz kafa yorabiliyor fakat anime dünyasında ki en iyi Ost'lere sahip serilerden biridir, kesinlikle izle.

DBD'de gördüğüm kadarıyla galiba güzel bir şey. :yorumyok:

1760045939805.webp

Düzenleme: Şansa bak oyuna gireyim dedim mesajdan sonra mağazaya gelmiş.

1760046447425.webp

Son düzenleme:
Underrated, "değeri yeterince bilinmemiş, şans verilmeli" gibi anlamlara gelmiyor mu? Yani aksine sizi bu animeyi izlemeye yöneltmesi gerekiyor sanki. Yanlış anlamayın lütfen acaba ben kelimenin anlamını yanlış mı biliyorum diye bir yazmak istedim.

Anime hayatımdaki eksik parçadır, Attack on Titan. Cidden hiç izlemedim. İzlemek istiyorum ama etrafımdaki herkes "underrated" diyor, biraz soğuttu açıkçası izlemekten. Sizce izlenir mi? Teması da beni çekiyor aslında ama sıkar diye korkuyorum.

İzlenir, bir ara beyniniz çürüyor ne olduğunu anlamadığınız için. Sonra sonlara doğru iyice kafayı yiyorsunuz. En sonunda size travma verip bırakıyor :)

Underrated, "değeri yeterince bilinmemiş, şans verilmeli" gibi anlamlara gelmiyor mu? Yani aksine sizi bu animeyi izlemeye yöneltmesi gerekiyor sanki. Yanlış anlamayın lütfen acaba ben kelimenin anlamını yanlış mı biliyorum diye bir yazmak istedim.
Yanlış yazmışım overrated olacak o. Değiştirdim şimdi.