Overrated'dan kastınız kalitesinin abartılması ise bu göreceli bir kavram. Popülaritesi ise kesinlikle bu popülariteyi hakeden bir yapım. Öneririm izlemenizi.

Anime hayatımdaki eksik parçadır, Attack on Titan. Cidden hiç izlemedim. İzlemek istiyorum ama etrafımdaki herkes "overrated" diyor, biraz soğuttu açıkçası izlemekten. Sizce izlenir mi? Teması da beni çekiyor aslında ama sıkar diye korkuyorum.

Herkes hayatta bir şey der hocam. Eski bir anime insanlar zamanla laf etmeye başladı ister istemez. Burada kişisel yorumum gidin ilk 7 8 bölümü izleyin ha ondan sonrası size ilgi çekici veya anlamlı gelmedi ise zorlamaya gerek yok. 7 8 bölüm diyorum çünkü arada biraz olayları anlatırken sıradüz oluyor sonra topluyor. Eğer spoiler yemediysen ilk izleyisinde bayağı bir zevk alırsın. Ben ilk izlediğim gece 1.ci sezon 25 bölümü izledim ve sabah karın ağrısı ile hastaneye gittiğimde apandisit ameliyatı olacağımı öğrendim aot sayesinde o gece kolay gecmisti(hep midemde sorun olunca takmamıştim)sonra durum ciddilesmisti. Aot benim için özeldir o yüzden.

Animelere karşı ilgin varsa izlenir, ilgin olmasa bile kaliteli yapım olduğu gerçeği değişmiyor. 2015-2016 yıllarında izleyip 2. sezonu çok uzun süre bekledim, sonrasında malum seri patladı diye diğer serileri hızlı şekilde gelmeye başladı. Hikaye artık yarım kalmadı. Gizem, savaş, taktik, ölüm, din, karakter gelişimi gibi konuları içinde barındırıyor. Çizimleri 2013 yılı yapımı olmasına karşın bayağı iyi seviyede ayrıyetten seri akıcı olduğu için hızlıca izleyip bitirebilirsin.

İzlemeye başlarsanız sakın ortada bırakmayın. Ortada bırakanlar animeyi kötüler. İzlerken uzun süre kafanızda kalan tüm kafa karışıklıkları, soru işaretleri son sezonu izlemenizle birlikte ortadan kalkacak ve iyi ki izlemişim diyeceksiniz mutlaka.
İzlediğim en iyi animelerden, ilk 3'e rahat girer. Storytelling olarak izlediğim en iyi animedir.

Arkadaşım bir buçuk iki yıl önce gibi önermişti. İki üç bölümü izleyip bırakmıştım. Çok sarmamıştı.

Anime hayatımdaki eksik parçadır, Attack on Titan. Cidden hiç izlemedim. İzlemek istiyorum ama etrafımdaki herkes "overrated" diyor, biraz soğuttu açıkçası izlemekten. Sizce izlenir mi? Teması da beni çekiyor aslında ama sıkar diye korkuyorum.
Overrated değil. O kelimenin ağza alınması gereken en son animelerden.