Hikayesi idare eder ama o kadar da iyi değil, WIT stüdyonun karakter çizimlerini dâhâ özgün buluyordum.

Code Geass, Re Zero, Overlord, OPM, Kono Suba ve Mobile Suit Gundam:Iron Blood Orphans izle geç, daha fazlasını istersen öneri yaparız yine.

Son düzenleyen: Moderatör:
Code geass çok öneriliyor Lelouchun olduğu anime değil mi ? Birde çok önerilen overlord ve tensai shitara slime datta ken'i izledim isekai aşığıyım.

1 ve 2. sezon güzel, sonrası aynı şeylerin tekrarı. Özellikle S3 P2 büyük bir balon.
Anladım izlemeyeceğim o zaman tokyo ghoul başladım.

Code geass çok öneriliyor Lelouchun olduğu anime değil mi ? Birde çok önerilen overlord ve tensai shitara slime datta ken'i izledim isekai aşığıyım.

Anladım izlemeyeceğim o zaman tokyo ghoul başladım.
Tokyo Ghoul daha da kötü. 1. sezonu yine izlenebilir, sonraki sezonları korkunç kötü.

Code Geass güzel gayet.

Tokyo ghoula çok kez şans verip her seferinde en fazla 4 bölüm dayanabilmiştim. Aot u bitirdim güzeldi. Arkadaşların bir ara bayıyor diye bahsettiği bölümler stratejik olarak animenin değiştiği aksiyon ile değil de olaylara daha çok taktiksel olarak yaklaşıldığı bölümler. Beni o yönden sıkmamıştı.

Öneri olarak isekai seviyorsan re Zero olabilir. Bence ana karakteri en gerçekçi animelerden. Yine isekai olacak ama tate no yuusha animesini de öneririm. Gerilim istiyorsan another güzeldir. Vampir istiyorsan owari no seraph ve shikki öneririm. Müzik animesi istiyorsan kimi no uso öneririm.

Arkadaşlar herkes çok fazla AOT öneriyor ve ben de açıkçası merak ettim. Aot izlenmeli midir? Bir de eğer anime öneriniz varsa (shounen, isekai, ecchi;)) önerilerinizi bekliyorum.
Dungeon meshi. 10/10. Tariflerin verilsiği kısımları atladığın sğrece. Ek olarak kadınlar ile alakalı tüm flashbackleri geç ama erkek karakterler merak ettiriyor.

Aot net izlenir.