efebatiin
Yetkin
Nasıl izlenmemeli? İtachi-san izlenmeyecek? Çok büyük ayıp.
Animeyi uchihalılar sırtlıyor bence onun dışında pek sarmıyordu beni. İtachi babadır.
Nasıl izlenmemeli? İtachi-san izlenmeyecek? Çok büyük ayıp.
Bleach ilk sezonla Naruto aynı kalitedeler. Hatta dövüş sahneleri olarak Naruto daha iyi. Bleach ise Bin yıllık kan arcında müthiş kaliteye ulaştı.Animeyi uchiha klani sırtlıyor bence onun dışında pek sarmıyordu beni. İtachi babadır.
Tranimeizle veya Animecix.
Bleach ilk sezonla Naruto aynı kalitedeler. Hatta dövüş sahneleri olarak Naruto daha iyi. Bleach ise Bin yıllık kan arcında müthiş kaliteye ulaştı.
Bence Naruto serisi izlenmemeli. Hele classic olanı bence çok kötüydü. Ben sırf itachi için izlemiştim shipuddenin de sonu berbattı.
Şahsen bende aynısını bleach için düşünüyorum. Aizen ve yhwach olmadığı sürece acayip sıkıcı ve boş bir seriydi. Arrancar Arc'ta sadece grimjaw dı sanırım onunla yaptıkları savaş keyif verdi. Bir de ulqiorraydı sanırım onu tokatlaması. Karakter gelişimi zayıf. Aniden güçlendi bir anda soul societyi birbirine kattı. Naruto'daki karakter gelişimleri ve yaşanan olaylar sarıyordu beni. Özellikle itachi gibi milletin sensei diye övünüp durduğu 3 lavuğu Japon balığına çevirmesi bile serinin ciddiyetini güzel kavratıyor insana.
Yhwach ın gözüktüğü fazla sahne yok genelde gözüktüğünde küfür ediyorum kendisineespada Arc'ı çok güzeldi ichigo vs aizen güzeldi soul society Arc'ı güzeldi başı hariç bence çok iyi bir seri bleach.
Aniden güçlenme olayına katılıyorum ichigo biraz tuhaf çar zaten toplama PC lafına çok katılıyorum
Bin yıllık kan savaşı efsane bir şeydi devamının gelmesini bekliyorum eğer izlemediysen kesinlikle izlemelisin hocam.
Naruto shipuddenin sonundan nefret ettiğim için sevemiyorum seriyi.
madaranın saçma bir şekilde yenilmesi fena koyuyor sasukeyle sakuranın evlendiğini falan görünce küfredip kapatmıştım
Hala yeni sezonu bekliyorum. Müthiş, en baba seri.
@Koneko Toujou hocam en büyük fanıdır.