Yok, olmaz. Markaya neden ekstra 2-3K para verelim ki içinden kullanılan önemli parçalar aynıysa?

ASUS Prime B650M-A Wi-Fi anakartım vardı 2 kere servise gitti mavi ekran sorunum çözülmedi en son uyumlu RAM dediler yani 1 buçuk böyle birsorun yaşadığımdan dolayı dedim bende G.Skill alacağım bende bugün son uyumlu RAM parçası olarak.

DDR5'te uyumluluğun hiçbir alakası yok sistemler olgunlaştı artık tamamiyle. Ne QVL listesi ne de AMD ise EXPO desteğinin hiçbir önemi yok.

Sallamışlar totolarından uyumluluk diye sana serviste. Kullandıgın RAM neydi bu arada?

DDR5'te uyumluluğun hiçbir alakası yok sistemler olgunlaştı artık tamamiyle. Ne QVL listesi ne de AMD ise EXPO desteğinin hiçbir önemi yok.

Sallamışlar totolarından uyumluluk diye sana serviste. Kullandığın RAM neydi bu arada?

İlki arızalı denildi değiştirildi 2ncisi verildi Anakart 2 kere diğer parçalarla servise verildi sorun bulunamadı Mavi ekran oyun kasma ve donma sorunları. Memtest86 sonuçlarına göre işlemci ve RAM servisleri anakarttan dolayı olabilir denildi. ASUS'da değişim yapmayıp uyumlu RAM deneyin dediler. Ben de artık daraldığım için Anakart aldım yeni.

G.Skill olanı almayı düşünüyorum bu Anakart içinde ikisi de uyumlu RAM'ler