xwa
Yetkin
Farklı kişiler adına limit dolana kadar alıyorlar.Hocam bazı insanlar gümrük limitine takılmadan nasıl 5-10 adet alıp sahibinden de satıyor anlamıyorum.
Farklı kişiler adına limit dolana kadar alıyorlar.Hocam bazı insanlar gümrük limitine takılmadan nasıl 5-10 adet alıp sahibinden de satıyor anlamıyorum.
Ben tek seferde o kadar alan görmedim, varsa da tanıdık vardır veya artık oluyorsa kupon vs. ile alıyorlardır.Hocam bazı insanlar gümrük limitine takılmadan nasıl 5-10 adet alıp sahibinden de satıyor anlamıyorum, gerçekten garip.
Hocam beyazından stok bitmeden aldım ama Türkçe olayına bakmadım hiç. İngilizce klavye zor mu oluyor siz nasıl kullanıyorsunuz?Hocam klavyenin tüm stoklarında Türkçe desteği yoktu zaten.
Lütfen ver lütfen ver (çaresizlik)
Türkçe olayına bakmadım hiç. İngilizce klavye zor mu oluyor siz nasıl kullanıyorsunuz?
Hocam yazamadım, ben şu anlık İngilizce olarak kullanıyorum, "ğ, ş" gibi Türkçe harfler çok kullanmıyorsanız o kadar da gerekli olmayabilir. Ben mesela İngilizce klavyenin üstüne 110 TL'lik kuponla Türkçe keycap aldım klavyeye takmak için. Kısaca ihtiyacınıza bağlı diyeyim.
Hocam tekrar stok geldi şu anda.
Hocam gelebilir bence, ben görürsem konuya yazarım. Genellikle 15-20 tane stokluyorlar, adres ve kartı girin gelince direkt alırsınız.
Hocam tekrar stok geldi şu anda.15 adet çabuk olun. Tükenmek üzere işaretlenmiş. 5 veya altında olmalı.
Evet, yanına ürün eklemeniz gerekiyor.Sepet 670 TL altında olduğu için almama izin vermiyor, yanına ürün eklemem mi lazım?