Merhaba, Aula SC680 driver ve yazılımını kurmak için aşağıdaki siteden yazılımını indirdim fakat hiçbir şekilde uygulama kullanılmıyor ve device sleep yazısı gitmiyor.
Dongle'ın kablosunu sök tak yaptım, fareyi aç kapa yaptım, değişmedi bir şey, yazılımın orijinal olmadığını düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sorunsuz çalışan uygulamayı buldum arkadaşlar bunu indirirseniz sorununuz çözülecektir benim sorunum çözüldü.
Sorunu Çözmek İçin Adımlar
1.
Yazılımı Güncelleyin:
- İlk olarak, Aula SC680 için en son yazılım sürümünü indirin ve yükleyin. Bunun için üreticinin resmi web sitesini kontrol edin.
2.
Yazılımın Kurulumu:
- İndirdiğiniz yazılımı açın ve "Kurulum" talimatlarını takip edin. Eğer yükleme sırasında bir hata alıyorsanız, hata mesajını gözlemleyin.
3.
Fareyi Sıfırlayın:
- Aşağıdaki adımları izleyerek farenizi sıfırlayın:
- Farenin tüm kablo bağlantılarını çıkarın.
- Farenin altında bulunan düğmeye 5-10 saniye basılı tutun (varsa).
- Farklı bir USB portuna takarak yeniden deneyin.
4.
Sürücüleri Kontrol Edin:
- Aygıt Yöneticisi'ni açın ve fare ile ilgili sürücülerin doğru yüklendiğinden emin olun. Eğer bir sorun varsa, sürücüleri güncelleyebilirsiniz.
5.
Yazılımdan Ayarları Kontrol Edin:
- Aula SC680 yazılımını açın ve "Device Sleep" ayarlarının doğru yapılandırıldığından emin olun. Belirli ayarların etkinleştirilip etkinleştirilmediğini kontrol edin.
6.
Dongle'ı Kontrol Edin:
- Dongle’ın düzgün çalıştığından emin olun. Başka bir cihazda deneyerek problemin dongle'dan mı yoksa fareden mi kaynaklandığını belirleyin.
7.
Antivirüs ve Güvenlik Duvarı:
- Güvenlik yazılımlarınız bazı işlemleri blokluyor olabilir. Antivirüs yazılımınızı geçici olarak devre dışı bırakın ve yazılımı tekrar açmayı deneyin.
Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, daha fazla teknik bilgi için dongle veya farenin tam model numarasını ve sorunla ilgili ekran görüntülerini paylaşmanız yardımcı olabilir.