Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kadirCN

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Türkiye, Hakkari
Merhaba. Kodları dışa aktarıyordum. QR kod vermeye başladı, ilk 3 tanesini ekran görüntüsü aldım fakat nereye kadar gidecek diye merak ettim ve ilerledim. Bittikten sonra baktım ki tüm kodlar silinmiş, daha öncesinde hiçbir uyarı da almadım kodlar silinecek diye.

Çözüm
Hangi uygulamada bu sorunu yaşadınız?

Daha önceden Google uygulamasında benzer bir sorun yaşamıştım. Bir ara uygulama kullanılmayacak kadar yavaşlamıştı. Playstore 1 yıldız bombardımanına rağmen 8-9 ay çözemediler. Microsoft uygulamasına aktarmayı denerken, aktarmanın sadece Google ile kısıtlı olduğunu fark ettim. Sonra tek tek hesapların 2FA kaldırıp, yeni uygulamaya aktardım.

Gerçi Microsoft uygulaması da arayüz ve özellikler olarak sarmadı. Ondan Aegis geçtim, neyseki dışa aktardığım dosyayı sorunsuz olarak algıladı. Size de Aegis öneririm.

Daha önceden Google uygulamasında benzer bir sorun yaşamıştım. Bir ara uygulama kullanılmayacak kadar yavaşlamıştı. Playstore 1 yıldız bombardımanına rağmen 8-9 ay çözemediler. Microsoft uygulamasına aktarmayı denerken, aktarmanın sadece Google ile kısıtlı olduğunu fark ettim. Sonra tek tek hesapların 2FA kaldırıp, yeni uygulamaya aktardım.

Gerçi Microsoft uygulaması da arayüz ve özellikler olarak sarmadı. Ondan Aegis geçtim, neyseki dışa aktardığım dosyayı sorunsuz olarak algıladı. Size de Aegis öneririm.

Çözüm

Daha önceden Google uygulamasında benzer bir sorun yaşamıştım. Bir ara uygulama kullanılmayacak kadar yavaşlamıştı. Play Store 1 yıldız bombardımanına rağmen 8-9 ay çözemediler. Microsoft uygulamasına aktarmayı denerken, aktarmanın sadece Google ile kısıtlı olduğunu fark ettim. Sonra tek tek hesapların 2FA kaldırıp, yeni uygulamaya aktardım.

Gerçi Microsoft uygulaması da arayüz ve özellikler olarak sarmadı. Ondan Aegis geçtim, neyse ki dışa aktardığım dosyayı sorunsuz olarak algıladı. Size de Aegis öneririm.

Hocam Google Authenticator kullanıyorum her yere yazdım kimse dönüş sağlamıyor kaldırabildiklerimi kaldırdım da çoğu kaldı iletişime geçebileceğim bir yerde kalmadı galiba.

Benzer durumu yaşadım sayılır. Maalesef kaybolan hesaplar için tek tek siteler ile iletişime geçip 2FA kaldırmanız gerekiyor. 2Fa vb. güvenilir diye asla kendini geliştirmeyen Google ve Microsoft'dan uzak durun. Aegis bu konuda daha iyi.