Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Merhaba,
Google'a UPS priz çevirici yazarsanız ihtiyacınız olan kablo karşınıza çıkacaktır.
Örnek olarak:
www.n11.com
www.n11.com
Yukarıdaki modelleri örnek olarak verdim, tavsiye etmem zira çok pahalı. Mahallenizde bulunan elektrikçi veya bilgisayarcıdan daha uyguna alabileceğinizi düşünüyorum, biraz aramanız gerekebilir. Ben şahsen bir asansörcüde bulmuştum.
Google'a UPS priz çevirici yazarsanız ihtiyacınız olan kablo karşınıza çıkacaktır.
Örnek olarak:
Ups Priz Çevirici Fiyatları ve Özellikleri
Ups Priz Çevirici en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Ups Power Çevirici 3 Port Fiyatları ve Özellikleri
Ups Power Çevirici 3 Port en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Yukarıdaki modelleri örnek olarak verdim, tavsiye etmem zira çok pahalı. Mahallenizde bulunan elektrikçi veya bilgisayarcıdan daha uyguna alabileceğinizi düşünüyorum, biraz aramanız gerekebilir. Ben şahsen bir asansörcüde bulmuştum.
Merhaba,
Örnek olarak:
www.n11.com
www.n11.com
Örnek olarak:
Ups Priz Çevirici en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Ups Power Çevirici 3 Port en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Merhaba,
Örnek olarak:
![]()
Ups Priz Çevirici en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
Ups Power Çevirici 3 Port en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Çok teşekkür ediyorum. Peki sizce bunu kullanmanın bir zararı olur mu? Yani elektrik UPS'den çıkıp dönüştürücüye, oradan çıkıp prize, oradan da kullanacağım aletlere gelecek. Problem yaratır mı?
Rica ederim, kendim de çok uzun süre bu şekilde kullandım, bilgisayar ve modemi bağlardım. UPS'lerin modellerine göre limitleri vardır, yani bağlayabileceğiniz cihazlar sınırlıdır, limit aşılmazsa problem olacağını düşünmüyorum. İşin ehliden bilgi almanız faydalı olacaktır tabii ki.Çok teşekkür ediyorum. Peki sizce bunu kullanmanın bir zararı olur mu? Yani elektrik UPS'den çıkıp dönüştürücüye, oradan çıkıp prize, oradan da kullanacağım aletlere gelecek. Problem yaratır mı?