Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Krmm

Üstün
Alacağım UPS'nin arka kısmındaki fiş giriş yerleri kırmızı ile işaretlediğim şekildeki gibi. Bu kısma çoklu priz nasıl takabilirim?

Dosya Ekleri

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 127
Çözüm
Merhaba,

Google'a UPS priz çevirici yazarsanız ihtiyacınız olan kablo karşınıza çıkacaktır.

Örnek olarak:

Yukarıdaki modelleri örnek olarak verdim, tavsiye etmem zira çok pahalı. Mahallenizde bulunan elektrikçi veya bilgisayarcıdan daha uyguna alabileceğinizi düşünüyorum, biraz aramanız gerekebilir. Ben şahsen bir asansörcüde bulmuştum.
Merhaba,

Google'a UPS priz çevirici yazarsanız ihtiyacınız olan kablo karşınıza çıkacaktır.

Örnek olarak:

Yukarıdaki modelleri örnek olarak verdim, tavsiye etmem zira çok pahalı. Mahallenizde bulunan elektrikçi veya bilgisayarcıdan daha uyguna alabileceğinizi düşünüyorum, biraz aramanız gerekebilir. Ben şahsen bir asansörcüde bulmuştum.

Çözüm
Merhaba,

Örnek olarak:

Çok teşekkür ediyorum. Peki sizce bunu kullanmanın bir zararı olur mu? Yani elektrik UPS'den çıkıp dönüştürücüye, oradan çıkıp prize, oradan da kullanacağım aletlere gelecek. Problem yaratır mı?

Çok teşekkür ediyorum. Peki sizce bunu kullanmanın bir zararı olur mu? Yani elektrik UPS'den çıkıp dönüştürücüye, oradan çıkıp prize, oradan da kullanacağım aletlere gelecek. Problem yaratır mı?
Rica ederim, kendim de çok uzun süre bu şekilde kullandım, bilgisayar ve modemi bağlardım. UPS'lerin modellerine göre limitleri vardır, yani bağlayabileceğiniz cihazlar sınırlıdır, limit aşılmazsa problem olacağını düşünmüyorum. İşin ehliden bilgi almanız faydalı olacaktır tabii ki.