Peter
Deneyimli
Saçma sapan işlerle uğraşma yangın riski var. Git çoklu priz al illa lazımsa daha çok prizli. Yangın çıkmasından iyidir.
Priz masanın yanında sadece. Üçlü priz şart.
Saçma sapan işlerle uğraşma yangın riski var. Git çoklu priz al illa lazımsa daha çok prizli. Yangın çıkmasından iyidir.
Bu duvardaki yoncayı söküp 6'lı veya 8'li priz işini görmez mi? Yonca prizlere kötü deniyor sürekli.
Bu duvardaki yoncayı söküp 6'lı veya 8'li priz işini görmez mi? Yonca prizlere kötü deniyor sürekli.
Zaten bağlantı gevşek değilse ve çok yüklenme yoksa bir problem olmaz neden ezbere cevaplar verilmiş anlamadım.Size odamdaki düzeni şöyle anlatayım:
-Ana priz, ona bağlı Viko marka 3'lü duvar prizi. 3'lü duvar prizine bağlı olanlar:
1- 10'lu Hama marka çift anahtarlı çoklayıcı, Hama çoklayıcıya bağlı 2 monitör, 7900XT ve 9800X3D kasa, 5 metre 3'lü çoklayıcı, bu üçlü çoklayıcıya bağlı 2 12V adaptör, yine bu 3'lü çoklayıcıya bağlı 5'li Viko çoklayıcı, 5'liye bağlı 1 televizyon, PlayStation 5, 230W adaptörlü Monster Notebook, Router ve birkaç küçük akım çeken adaptör.
2- Yine duvardaki üçlüye bağlı 15 metre 3'lü Viko çoklayıcı, buna bağlı 2 adet telefon adaptörü.
3- Yine duvardaki üçlüye bağlı 2 metre Viko 3'lü çoklayıcı, buna bağlı 1 televziyon, ufak akım çeken 2 adet adaptör bağlı.
Çoklayıcı üstüne çoklayıcı bağlama senaryolarında en önemli husus çoklayıcıların kalitesi ve ne kadar akım çekmek istediğinizdir. Bu kurulumu 1 senedir sorunsuz kullanıyorum ben.
Size odamdaki düzeni şöyle anlatayım:
-Ana priz, ona bağlı viko marka 3'lü duvar prizi. 3'lü duvar prizine bağlı olanlar:
1- 10'lu hama marka çift anahtarlı çoklayıcı, hama çoklayıcıya bağlı 2 monitör, 7900XT ve 9800X3D kasa, 5 metre 3'lü çoklayıcı, bu üçlü çoklayıcıya bağlı 1 televizyon, PlayStation 5, 230W adaptörlü Monster Notebook, router ve birkaç küçük akım çeken adaptör.
2- yine duvardaki üçlüye bağlı 15 metre 3'lü viko çoklayıcı, buna bağlı 2 adet telefon adaptörü.
3- yine duvardaki üçlüye bağlı 2 metre viko 3'lü çoklayıcı, buna bağlı 1 televziyon, ufak akım çeken 2 adet adaptör bağlı.
Çoklayıcı üstüne çoklayıcı bağlama senaryolarında en önemli husus çoklayıcıların kalitesi ve ne kadar akım çekmek istediğinizdir. Bu kurulumu 1 senedir sorunsuz kullanıyorum ben.
Hocam çoklayıcıların birisi yukarıda resmini attığım, diğeri ikisi de viko marka. Oyun laptopu, monitör, telefon adaptörü, bir de maksimum arada bir küçük vantilatör takacağım. Başka bir şey yok. Bu kullanımda sorun olmaz sanırım değil mi?