Stardew Valley
Deneyimli
Eki Görüntüle 210053
Tabii ki hocam ancak ben Avustralya'yı pek önermem. Sormadan edemeyeceğim acaba neden ABD veya Kanada istemiyorsunuz?
Pahalı ve ABD'nin göçmen karşıtı olduğunu düşünüyorum öyle olmasaydı çoktan giderdim.
Eki Görüntüle 210053
Tabii ki hocam ancak ben Avustralya'yı pek önermem. Sormadan edemeyeceğim acaba neden ABD veya Kanada istemiyorsunuz?
Pahalı ve ABD'nin göçmen karşıtı olduğunu düşünüyorum öyle olmasaydı çoktan giderdim.
Size kısmen de olsa katılıyorum. ABD göçmen karşıtı bir ülke değildir. Zaten göçmenlerin kurduğu bir ülke olduğu için karşıt olamazlar çünkü zaten böyle gelişiyorlar. Eğer ki göçmen karşıtı olsalardı. Green Card denen piyango ile gelen 100.000 vatandaşlık verilen bu programı uygulamazlardı. Ancak cumhuriyetçiler göçmen sevmezler. Amerika'nın eski şaşalı günlerine geri dönmesini ancak kaçak göçmenlerin gönderilmesi ile olacağını düşünürler ki şunu da söyleyeyim bence de kaçak göçmenler sınır dışı edilmeli. Dışarıda videolarda Amerikan polisinin (ICE POLICE) göçmenleri dövdüğü, yakaladığı. Çocuklarının önünde tutukladığı videoları bende gördüm ve açıkçası biraz sertler ama onlar da ülkesine sahip çıkmak istiyorlarCumhuriyetçiler yasa dışı göçe karşıdır. Normal göçe karşı olsalardı Green Card denen piyango çoktan kalkmış olurdu.
Fakat onlarda uluslararası sığınma haklarını kullanmıyorlar mı?