Avukatlık ofisinde M4 Mac Mini kullanılır mı?

Denizoz

Başarılı
Babam avukat, ofisteki bilgisayarı yenilemeyi düşünüyoruz. All-in-one PC ya da mini PC düşündük fakat fiyat-performans açısından Mac Mini çok hoşuma gidiyor daha avantajlı görüyorum. Ancak, ofiste Mac kullanan avukatlar var mı? Özellikle baro yazılımları ve diğer avukatlık programları macOS ile uyumlu mu, sorun yaşanır mı? Bu konuda deneyimi olanların görüşlerini paylaşırsanız sevinirim.

Adliyede çalışırken herkes Windows kullanırdı. Kesinlikle Windows daha mantıklı bir seçenek.

M islemcili Mac'lere Parallels ile sanal Windows kurabiliyorsun. Buroda kullanilan Windows uygulamalarinin boyle calisip calismadigini ogrenebilirsin. Tabii Parallels'in de bir ucreti var. Astari yuzunden pahaliya gelebilir.

Hocam bahsettiğiniz uygulamalar sadece Windows'ta var. Bazılarını Pardus'a da yapmışlardı ama linux kullanacağını zannetmiyorum. İyi bir pc toplayın. Ucuz isterseniz 8600G apu toplayın.

Mini PC kurmak zorundasınız. Diğer hocalarımın da belirttiği üzere, herkes Win kullandığı için MacOs uyumlu olmaz. Çok çok sorun yaşatır size.

Hocam bahsettiğiniz uygulamalar sadece Windows'ta var. Bazılarını Pardus'a da yapmışlardı ama linux kullanacağını zannetmiyorum. İyi bir pc toplayın. Ucuz isterseniz 8600G apu toplayın.
Tavsiye edebileceğiniz, güzel ve modern bir APU hazır sistemi var mı 8600G ile toplanmış?

Faal olarak macbook air m3 kullanıyorum sıkıntı yok. Java kurduktan sonra gerisi hikaye. Ama tabi windows gibi rahat değil biraz uğraşıyorsun başta. Ama kullanılmıyor diyen arkadaşlar biraz yanıltıcı cevap vermiş.

1- E-imza tüm özellikleri çalışmıyor. Şifre vs. Değiştiremiyorsun yani. Durumu firmaya mail attım uzaktan bağlantı ile hallederiz dediler.
Ama aktivasyon yapıldıysa kullanılıyor. Ben mobil imza da kullanıyorum. O yüzden destek gereksinimi duymadım. Size de tavsiye ederim hem daha ucuz hem pratik

2- Uyap’ta vs de sorun yok. Ama ude kurulumda sorun yaşadım java yüzündenmiş, çözüldü

3- içtihat programları web tabanlı olur sorun çıkmaz ama icra programları kullandığınız firmaya göre değişir ona dikkat edin.

Destek lazım olursa yazın elimden geldiğince yardımcı olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…