Avustralya neden bayrağını değiştirmiyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hasan Merkit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 368
  • Etiketler Etiketler
    neden
Diplomatik çok zorlu yolları var. Ayrıca bildiğim kadarıyla hala commonwealth üyesi.

Commonwealth üyesi olan birçok ülke kendi bağımsızlıklarını aldıktan sonra bayraklarını değiştirdiler. Hâlâ da üyeler. Bunun en samimi açıklaması: İngiliz aşığı olmaları. Hâlen 20. yüzyıl başlarındaki beraberliğin devam etmesi. Avustralya gibi ülkeler kendi etnik ırklarını bulundurmazlar. Topluluktan gelen halka sahiptirler -kendi dâhilî ırkları azınlıktır- bu sebeple de bu tarz bayrak eklenmesi gibi durumlar topluluklarına uygundur.

Ek olarak Birleşik Krallık gibi bir ülkenin arkalarında olmalarından hoşnutlarıdır diye düşünüyorum.

Adamlar yaban hayvanlar, börtü böcükleri evden atmaya çalışmaktan vakit bulamıyordur vatanseverlik, politika gibi şeylere.

@Emir,

Farkındayım. Ben bayrak işinin diplomasi yolundaki engeller olarak düşünüyorum ana sebep.commonwealth üyeliklerinde adamakıllı bir Yeni Zelanda bir de Avustralya kaldı galiba.

Yukarıda da bahsettiğim gibi bayrakları değişen ülkeler de hâlâ üye. Yanlışınız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…